malá sa hrá na drsňáčku keď si myslí že dospelákom založila anketu z ktorej sa poserú... nie nie maličká, nie každý má rád menované sračky (snáď okrem tej vodnej fajky, ktorú si tam dala asi len pretože ťa proste napadla ako možnosť)
akoze omfg ludia do pice coo aj sa akoze nemozem nic spytatt cii coo omfg za to zee da tuna takuu anketuu baba co ma 13 ta akoze nemusite komentovatt jasnee cii bohaa akoze ja was nechapem do pice keby newem kolko rocne detsko napisolo akoze alnketuu co by ste mu powedalii co picee haa ...akzoee sa uwedomtee jasne a hlavne nick arugad bo si magorr z welkym M jasnee
@17 no ty musis priam prekypovat inteligenciou...slovna zasoba hodna maleho poulicneho smrada..neuraz sa, ale podla mna to vystihuje tvoje spravanie aspon tu na birdz v tejto diskusii...a takto sa tu prezentujes, takze ma potom nechci otravovat s niecim takym, ze "ty ma vobec nepoznas" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
s ostatnym je to uz horsie..