Riaditeľ asi šetril na laviciach v našej triede, lebo už asi na troch či štyroch sa stalo, že spadla tá drevená doska (a iba raz to bolo zapríčinené žiakmi, t.j. mojím spolužiakom, ktorý sa pokúšal o parkour
No a teraz niekedy sa podarilo jednej triede odtrhnúť radiátor
dlho nám nešli toalety a na dvere vylepili taký oznam, kde nám radili použiť pánske a na treťom poschodí je v zime ako v mrazničke. nepreháňam! v niektorých triedach okolo 15°C. brrrr
My stoličky a to že ich stále kazia moji dementný spolužiaci Denis a Enriko. Denis vytrhne nity alebo šroby a Enriko ten celý nohu a školník môže zvárať.
Kurenie,prisam Bohu,ze keby tam rozleješ studenu vodu tak zamrzne,ked tam das sneh tak sa udrzi.....v zivote som nezazil aby som sa po skole musel pohybovat v bunde,bez salu ,ciapky a rukavic ani na krok....fakt taku zimu som v zivote v skole nezazil,a nevravim o dodrbanych hajzloch sustavne.....som si myslel,ze ked je to najlepšia technica fakulta tak to bude mat nejaku uroven,ale hento sa rovno mozme ucit na hlavnom namesti.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No a teraz niekedy sa podarilo jednej triede odtrhnúť radiátor
a fakt padá