@conco pusti nejaky brutal death metal a to bude rošádo
@wera55555 krutafunberacka ma pravdu.... tak laskavo neskatulkuj tu hatlaninu z krasnym lubozvucnym jazykom ajko je finstina!!!aj ked su spolocne zaradene ale to len rpeto lebo maju podobnu gamtikua nalepovanie vsetykych tyhc roodv a tak...ale je OMNOHO zlozitejsia...
A Fíni s maďarmi nemajú nič spoločné. Ani tie reči, okrem toho, čo povedala @lawey , teda ja to presne neviem, len viem, že tie slová sú niečo úplne iné a Fínčina neznie tak hnusne.
@wera55555 o slecna mudra nam pustila ukážky....a ty si mysliš že som nejaká máňa drbnutá? Maďarčina je uplny nechutny lahky humus! Fínštinu sa učím vyše roka aj keď viem maximálne 20 slov a 2 pády ale rozdiel medzi tým je dosť veľký!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nahodou je to haluz
@wera55555 krutafunberacka ma pravdu.... tak laskavo neskatulkuj tu hatlaninu z krasnym lubozvucnym jazykom ajko je finstina!!!aj ked su spolocne zaradene ale to len rpeto lebo maju podobnu gamtikua nalepovanie vsetykych tyhc roodv a tak...ale je OMNOHO zlozitejsia...
fínčina:
» europa.eu/abc/european_co...
maďarčina:
» europa.eu/abc/european_co...
a teraz hovorte, kto rozpráva väčšou hatlatinou!
-hej pocula som aj horsie veci ale zase ked treba nevim si spomenut co to bolo