@bettsy no hej.. ale keby mi toto niekto napise, tak si o nom pomyslim svoje a radsej sa mu budem vyhybat, takze si treba sakra davat pozor, co clovek napise
1. nechápem, prečo sa v dnešnej dobe odohráva všetko cez fejsbuk, veď sa s nim radšej porozprávaj normálne, keď môžeš
2. nechápem, čo čakáš, že ti tu niekto poradí, to závisí od teba, či mu napíšeš, že vonku sneží, alebo, že si príliš tupá nato, aby si mu napísala dačo zmyslupné, alebo ho zavolš dakam von alebo x iných možností
3. nechápem, prečo v dnešnej dobe ľudia potrebujú na všetky podobné veci návody
@vikcucu prepáč , ale 18 ročne dievča sem take pi*oviny nepíše ... A ked nevieš čo mu napísať , asi si nemate čo povedať tak sa na neho vykašli .. ale najlepšie by bolo keby si mu navrhla že nech ide von je to ovela lepšie ako sediet pri trapnom FB Pripomina mi to pripad s internetovou laskou pouzivatela @Viittoo ...
tieto témy ma zabíjajú a keď už chceš neviem ako zapôsobiť, tak si zisti čo ho zaujíma a rozprávaj sa o tom....alebo sa na to fakt vykašli a dobudúcna keď sa ti nebude dať spať, si napíš rôzne témy na lístoček a behaj s ním, aby si mala z čoho čerpať - nech stretneš kohokoľvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale seriózne. Jedine rozumné, čo mu môžeš napísať, je: "Čau./Ahoj." Ale ak sa to nemá rozumne rozvíjať ďalej, tak mu radšej ani nepíš.
Btw: Ty máš fakt 18? To hovor koňovi.
-dobre. a ty?
-dobre.
- a čo robíš ?
- nič. a ty ?
- nič.
- asi k tebe niečo cítim.
- aj ja k tebe.
- .. and they lived happily ever after
2. nechápem, čo čakáš, že ti tu niekto poradí, to závisí od teba, či mu napíšeš, že vonku sneží, alebo, že si príliš tupá nato, aby si mu napísala dačo zmyslupné, alebo ho zavolš dakam von alebo x iných možností
3. nechápem, prečo v dnešnej dobe ľudia potrebujú na všetky podobné veci návody