Chcem si písať s jedným chalanom, ale neviem o čom si s ním mám písať.Niekedy si s ním aj píšem, ale buď nemáme žiadnu dobrú tému alebo.....jednoducho nemáme si o čom písať.Pomôžte mi prosím
nechaj hooo chudáka sice ja si pisem s chlapom o 5 rokov starsim , ale furt máme spolocnu temu .. zacneme pri snehu a skoncime pri tom ako budeme spolu podnikat a odstahujeme sa do krajiny kde je furt teplo .. tak sa to robí !
Nechaj te ju tak ona potrebuje pomoc a ked si s nim chce pisat tak ju nechajte
Pozri ja si tiez pisem s chalanom a tiez nemam co pisat ale skus toto: bav sa s nim iba o sporte alebo sa ho pytaj co ma rad a pod.Proste sa onho zaujimaj a niekedy mu posli smajlika len tak.alebo sa bavte spolu o sportoch..
A zapametaj si ze v laske nezalezi na tom ci je skaredy alebo zle vyzera a dokonca ani na tom kolko maju rokov v laske ide o tom ako sa maju ludia radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pozri ja si tiez pisem s chalanom a tiez nemam co pisat ale skus toto: bav sa s nim iba o sporte alebo sa ho pytaj co ma rad a pod.Proste sa onho zaujimaj a niekedy mu posli smajlika len tak.alebo sa bavte spolu o sportoch..
A zapametaj si ze v laske nezalezi na tom ci je skaredy alebo zle vyzera a dokonca ani na tom kolko maju rokov v laske ide o tom ako sa maju ludia radi