slepacizmus- proste take to tuctove namyslene spravanie, dalej tiez cigarety,alkohol,vulgarizmy,ked je afektovana, respektive neprirodzena... ked je povrchna.
mna by zaujimalo co je už pre chlapca to - ked si povie že toto nie ..toto už je oblecena ako štetka...lebo castokrat sa im take ľahko vyzerajuce slečny dost pácia...
neznasame - ked AKOKOLVEK riesia svoj zovnajsok je to to NAJOTRAVNEJSIE a NAJNECHUTNEJSIE co moze zena pred muzom robit(blee)take automaticky zaradujem do no-date zony
Ja ako tak čítam tie komentáre tak sa pýtam ? Ked nemáte na babe radi cigarety/vulgarnost/alkohol a tak.... tak prečo ked sa všade okolo pozrem prave na take chalani idu?toto mi nejde niak do hlavy ale asi som iba v takom prostredi :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» www.muzivcesku.cz/co-nesnasime-na...
Z ostatných:
Cigarety, alkohol, vulgárne správanie
A keď sú namyslené a tvrdé... Keď neprejavia city
takze len potvrdim to co pisali chlapi nadomnou
a predsa nikoho nemám
neznasame - ked AKOKOLVEK riesia svoj zovnajsok je to to NAJOTRAVNEJSIE a NAJNECHUTNEJSIE co moze zena pred muzom robit(blee)take automaticky zaradujem do no-date zony