mám to šťastie mať otca alkoholika. ale keďže ho vidím len raz za tri mesiace, tak mi je ľahostajný. je to kruté ale je to tak. a často rozmýšľam či sa k nemu priznám, keď sa ma ľudia pýtajú, že kto je môj otec ale tí ľudia sú mi ešte ľahostajneší tak vždy poviem pravdu.
dobre dobre som vzdycky za srandu ale ked som mala len rok tak sme s mamou museli utiect z domu ja sa na to nepametam ale je to tak smola je mi to jedno a odvtedy sme o nom nepoculi a zije sa nam perfektne
môj ocino nieje alkoholik ale jeho brat áno. Minule sme boli celá rodina na chate teda z otcovej strany. A niečo povedal sesterke(jeho dcére) a ona ho normálne poslala do riti a potom mi povedala že ho neznáša. Takže asi tak to vyzerá v rodine alkoholika foter pijea do každého hubuje a deti s manželkou ho neznášajú...
a preco len otec musi byt alkoholik matka nemoze byt? stastie ze moj je v normale..raz za cas sa ožerie a tak ti tri dni lezi pred telkou a len bedaka jaky je chory z tej palenky
Môj tatko si dá liter vína a je chytený Vtedy perlí múdrosti, má vtipné poznámky a robí koniny. Nikdy však neprišiel, a dúfam, že ani nepríde, domov opitý tak, že by bliakal, alebo čosi rozbíjal.
@Gothicpoetic moj takisto...prinajhorsom mozme od neho ocakavat nejake nepravdepodobne konspiracne teorie o Amerike ale na tom sa cela rodina strasne smejeme
moj otec pije prakticky denne, nepozera na to ci mame co zrat pretoze on musi mat na pivo/palenku hazard furt.. a ked mu mama neda pozicia si v krcme od kamaratov
ja svojho otca mam uz peknych par rokov na haku, len mi je velmi luto mamy ze ho musi znasat.....
ale chavlabohu uz viac ako 2.5 roka z rodicmi nebyvam a mam vlastny zivot
Idea, Andy-larkin, Syriana - ludi a ja si to zazivam a tu otazku som dala preto zeci vobec viete ake o je vecsina ano ale su tu aj taky ktorym sa to paci
nebývam s otcom od 2 rokov, ale moja mamina má otca alkoholika...
keď sa pár krát pokúsil zabiť moju starú mamu teda mamininu mamu, moju maminu a moju krstnú teda mamininu sestru, nevraviac o tom ako ich pravidelne bil, tak radšej od neho utiekli (moja mamina mala cca 11 rokov) a odvtedy spolu nekomunikujú, nestretávajú sa.
a poznám pár takých prípadov, poznám aj jeden dosť výnimočný, že otec alkoholik nie je agresívny ale to je jeden... z milióna? muži alkoholici ničia svoju rodinu a sú agresívni. takže mať takého otca je utrpenie a trauma na celý život... myslím si.
ja musím strašne veľa vypiť, aby som to cítil. s kamošom dáme každú sobotu 3 sedmičky vína a až potom začneme byť vtipní a kreatívni. ale počul som, že to je to vrcholné obdobie, potom vekom to už s výdržou ide dole kopcom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
To je este horsia anketa ako tie "Co si o mne myslite?"
ja svojho otca mam uz peknych par rokov na haku, len mi je velmi luto mamy ze ho musi znasat.....
ale chavlabohu uz viac ako 2.5 roka z rodicmi nebyvam a mam vlastny zivot
keď sa pár krát pokúsil zabiť moju starú mamu teda mamininu mamu, moju maminu a moju krstnú teda mamininu sestru, nevraviac o tom ako ich pravidelne bil, tak radšej od neho utiekli (moja mamina mala cca 11 rokov) a odvtedy spolu nekomunikujú, nestretávajú sa.
a poznám pár takých prípadov, poznám aj jeden dosť výnimočný, že otec alkoholik nie je agresívny ale to je jeden... z milióna? muži alkoholici ničia svoju rodinu a sú agresívni. takže mať takého otca je utrpenie a trauma na celý život... myslím si.
Je to taký k...t že až..
Neplátí mi výžívné a ta jeho megera, Ančisko hnusné mi lezie na nervy ona sním akože chodí ale je to p..a