aj ked som este chodila zaroven na husle, klavir a bola som primaska v mestskom ludovom orchestri aj mestskom vaznom orchestri (cca 15-20 clenov) tak o mne rozpravali aka som leniva vos a nic nerobim
a nezmenilo sa to, az na to ze teraz fakt nic nerobim, len mam najlepsie znamky v triede a otec mi aj tak picuje.. ale mne je to uz jedno..
jj manka je určite kvôli škole a celkovo že som super, hocikedy mi to hovorí, akú má šikovnú, múdru a parádnu dcéru aj dneska napr. v smske, keď som dala skúšku
tatko by ma najradšej zajebal lopatou pod zem a vrátil spermie, ktoré na mňa použil tam, odkial prišli, ale to mám u piči xD
ak by som sa mami aj spýtal,povedala by:samozrejme,to čo ťa napadlo,ved si môj syn...to isté by povedala keby som sa jej aj spýtal "lúbiš ma"? nuž ale fakt nemá dôvod...čo, že robím pekné prezentácie? ale tak sám som si to dosral svojou lenivosťou
mamina je na mňa veľmi hrdá. tej až slza vybehne do očí, keď mi to hovorí a nie pre moje "úspechy" a tak. ale preto, ako som dokázala svoj život obrátiť naruby a byť šťastná. na to je hrdá predovšetkým.
Ja by som povedala, že keď už sa teda pri výrobnom procese a veciach okolo toho tak natrápili, asi sa snažia byť, bárs riskujú, že to bude naivne slepá dôvera . Ale od akých stupienkov "úspechu" sa odvíja takáto hrdosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a nezmenilo sa to, az na to ze teraz fakt nic nerobim, len mam najlepsie znamky v triede a otec mi aj tak picuje.. ale mne je to uz jedno..
Som svojim rodičom vdačný, že sa nemusím potýkať s problémami , ako mnohí iní , neprisvojujem si zásluhy, ktoré nemám.
Každý z nás je vlastníkom nejakého talentu, ktorý by mohol v ideálnych podmienkach rozvinúť , ale málokto tie podmienky má.
Ja áno.
Ale ked raz v živote vybudujem niečo úplne sám , potom sa možno opýtam.
tatko by ma najradšej zajebal lopatou pod zem a vrátil spermie, ktoré na mňa použil tam, odkial prišli, ale to mám u piči xD
rovnako som reagovala na nadpis tohto fóra tá by nebola na mňa hrdá ani keby vyhrám nobeolvku.... lebo som neumysla hrnčeky!
a možno aj áno, ale podľa mňa nemajú byť načo..
a asi mi je to aj dosť jedno teraz