@Takzvany : Ne nezda, niekto to tu berie prilis vazne A osobne som necakal ziadnu normalnu odpoved
Ja som si len povedal, ze ked niekto zo srandy zalozi anketu typu "Chlapci, stahujete si predkozku ked idete na zachod?" tak snad mozem zalozit aj ja nieco taketo. Ked si myslis ze to je trapne, tak mi je to luto, ale ja sa rozhodne trapne necitim
@smichi toto je tak pridrbana anketa že až... a ta každa tvoja primitivna odveci trapna možnost "ruksak" je natolko pridrbana ako cely ty aj s tvojim kokotskym debilnym nickom. toto je az na zaplakanie,nie na smiech.
@Stage : Hmmm podla mojich informacii, je metoda konecnych diferencii presnejsia, ale zas na druhej strane kludne moze 50 pocitacov ratat aj mesiac jednu ulohu... Pricom elementy su zas menej presne ale rychlejsie. Tazko povedat co je lepsie bez znalosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale podľa mňa je najlepší ten ruksak
čo si tu teraz dokazuješ?
resp. koľko kvalitných a fundovaných odpovedí čakáš, keď na takomto detskom serveri položíš takú odbornú otázku?
nezdá sa ti, že si s týmto trápny?
Ja som si len povedal, ze ked niekto zo srandy zalozi anketu typu "Chlapci, stahujete si predkozku ked idete na zachod?" tak snad mozem zalozit aj ja nieco taketo. Ked si myslis ze to je trapne, tak mi je to luto, ale ja sa rozhodne trapne necitim
A ked sem lozis len preto aby si mne nadaval, tak sa skus zamysliet kto je na zaplakanie