ano 100% a viem to, lebo som si tie darčky sama kupila na mojich rodičov sa v tomto tožito vobec neda spolahnut, tak som ich povedala, nech mi daju prachy, ja si to kupim, zabalim a budem sa konečne z tych darčekov aj tesit juchuuuuuu dvd-cko rolling stones dostanem juchuuu
ja uz viem co dostanem....väcsinu darcekov som uz ajtak dostala... ale tak ja sa potesim vsetkemu...a v podstate by mi ani nevadilo kebyze nedostanem nic..
ja som chcela len new fon ale vraj to určite ne bo ich ničim jeden zadruhy kym si nezarobim si ho nebudem važiť ale nedokažu pochopiť že ja ich ozem neadžem len som hrozny mantak a pada mi z ruk =D
viem, čo dostanem, dostala som peniaze a sama som si to bola kúpiť korčule a tie som už aj použila... a ešte nejaké oblečenie a zvyšok peňazí si šetrím na školský výlet do paríža a na kurz snowboardovania
jednu vec, čo som chcel, som dostal, ako vždy, 3 mesiace pred Vianocami...a už potom som len chcel slúchadlá s mikrofónom na PC, tak snáď bude aspoň to
moja mama ma celý rok počúva, ked občas poviem že niečo chcem alebo ked jej niečo ukážem v obchode. pred vianocami potom nevymýšľa, len aby niečo bolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ja také svaitky neuznávam. Ak chcem niekoho obdarovať tak homôžem kedykoľvek počas roka a nie na Vianoce alebo Meniny či Narodeniny...
A chcem hlavne pokoj,klud.
každopádne sa poteším každej knihe, ktorú si nájdem a možno sa tam objaví aj nejaká, po ktorej mi už dlho serdco piští.
Okrem toho, ale, ano dostanem vsetko co som si prial....
Ale z tých reálnych vecí, viem že ich dostanem. Lebo som ich už videl a viem kde sa nachádzajú. Už len si počkať do zajtra.
ale od dalších neviem čo dostanem, pravdepodobne knihy čomu sa učite poteším.
A ak ma mama neprekvapím niečím nečakaným, tak presne viem čo dostanem... Nie som na prekvapenia, radšej rovno poviem čo chcem...
♥
čo myslíte?