Co myslite? europske studia UK alebo marketingova komunikaciaUCM?
prijali ma na merketingovu komunikaciu do trnavy... ale rozmyslam, ze si poslem este odvolanie na europske studia do BA.. mam dost velke sance podla bodovej tabulky...
len neviem ci sa mi to oplati. v podstate obe skoly maju vela plusov aj minusov.
@purenarcissism no neviem, ja by som marketing zaradila pod kulturu a viac-menej aj umenie a EU studia pod humanitne vedy a kulturu. a co sa tyka jazykov, na prekladatelstvo a studium vsetkych moznych narodov ide tiez viac nez dost ludi
@purenarcissism kazdy si vyberie podla seba.. zboznujem tieto komentare fakt. mala som toho dost na strednej od triednej. dakujem neprosim nechajte si pre seba svoj nazor pokial je takyto. nebude predsa kazdy vedec alebo informatik.. to by sme uz kde boli potom?!!
Ahoj. Tiež som volakedy na marketing do UCM chcel ísť. lenze najslabsie univerzity casom zevraj zaniknu- UCM drzi nad hladinou len ten marketing.A po skoncení študia, zamestnavatelia pozeraju aj na univerzitu a pod. UCM marketing uz neraz stratil akreditaciu. Odporucam UK. Tam su aj jazyky,kultura,proste je to vseobecne vyuzitelne.UK ma dobre men marketing-tam sa skoro nic neuci,poznam mnohych,co lutuju,ze studuju take nieco,lebo len seminarky sa tam píšu a podobne.
Plus - mnoho marketingov mame na trhu,poznam mnoho nezamestnanych.Jednoznacne UK. Ale je to len moj nazor, pokojne ho ignorovat mozes
@zuza159 ak si si to vybrala, lebo to chceš, tak je to fajn, ale všetci, kto to študujú v mojom okolí to robia len preto, lebo nevedeli čo a chceli len titul
@brontofuz kriste, vadi mi tento vseobecne prijimany nazor na birdzi. tendencia oznacovat niektore obory za podradne alebo zbytocne. okej, ja viem ze to studuje vela ludi, lebo to nie je az take narocne, lebo na to netreba matiku atd. ale co ty vies ze prave ona nie je talentovana a ze sa v tom marketingu alebo kde uspesne neuplatni? kde niektori beru pravo niekomu kecat do toho, co chce robit (a koment ako @14 je uz uplne hlupy)...ja len cumim obcas co sa tu deje
@brontofuz ja zas nikde nepisem ze kazdy nim je. len ze to vyzera, ze kazdy by sa nim mal snazit stat. a to nehovorim konkretne na teba, ale na nejaky taky ustaleny nazor na tomto fore
@lilium prd predavacku.. vsetko je to o ludskej sikovnosti v prvom rade... poznam ludi co studovali europske studia a teraz pracuju na ministerstvach atd. a tiez poznam aj takych co studovali kadejake technicke smery alebo neico take ako chemia a pod. a zistili ze ich to vobec nebavi, alebo teraz tiez nemaju robotu...takze je to dost individualne
a pre ostatok.. nie z kazdeho kto studuje pravo bude nakoniec pravnik, alebo aspon schopny pravnik. a nie z kazdeho kto studuje medicinu bude DOBRY doktor!!!!!! t si prosim niektori uvedomte lebo ako vidim na svete je kopa slepych ludi, ktori ak nahodou nieco vidia tak su to len a len ich mylne predstavy o tom ako funguje spolocnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Plus - mnoho marketingov mame na trhu,poznam mnoho nezamestnanych.Jednoznacne UK. Ale je to len moj nazor, pokojne ho ignorovat mozes
P.S. citanie s porozumenim tiez nie je na skodu
no viem
a pre ostatok.. nie z kazdeho kto studuje pravo bude nakoniec pravnik, alebo aspon schopny pravnik. a nie z kazdeho kto studuje medicinu bude DOBRY doktor!!!!!! t si prosim niektori uvedomte lebo ako vidim na svete je kopa slepych ludi, ktori ak nahodou nieco vidia tak su to len a len ich mylne predstavy o tom ako funguje spolocnost.