Inak je pekne ako si ludia myslia, ze do armady ich urcite zoberu... a teraz nemyslim na vstupne previerky.
A zahranicie? Haha na to jednak budes musiet vediet jazyk a za druhe budes musiet byt veeeelmi sikovny aby si si nasiel dobry job. Je obrovsky rozdiel ist cez leto na brigadu kde si clovek prevazne setri a ubytovanie ma "za korunu" a seriozne makat v zahranici, kde si clovek plati najom, stravu a dalsie vydavky, tam uz tolko clovek nezarobi.
No pekne pekne...viete ako mam na to aby som sa do armady dostal...mam na to vlohy a mam to aj v rodine.: ...noo a aj v zahranici sa viem rychlo zamestnat a dobre a taktiez mam dost dobru anglinu....jednotky a aj tak sa dorozumiem v pohodke...ale som patriot a chybalo mi Slovensko ako take...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A zahranicie? Haha na to jednak budes musiet vediet jazyk a za druhe budes musiet byt veeeelmi sikovny aby si si nasiel dobry job. Je obrovsky rozdiel ist cez leto na brigadu kde si clovek prevazne setri a ubytovanie ma "za korunu" a seriozne makat v zahranici, kde si clovek plati najom, stravu a dalsie vydavky, tam uz tolko clovek nezarobi.