Možno cigáni, možno niekto, komu to vadilo, možno to niekomu pripomínalo tú dobu... Inak, ani mne sa to nepáči. Teda slová sú v pohode, pravdivé, len keby boli na inom mieste.
niekto bud z presvedcenia, alebo sa chcel obohatit.. podla mna to bude mat na ciernom trhu obrovsku hodnotu ... aj tak nedokazem pochopit, ako to z tamadial mohol niekto ukradnut, ani raz, ked som tam bola, som nemala pocit, zeby mali nejaku slabu ochranu artefaktov, prave naopak, bezpecnost sa zdala byt dobre zabezpecena...
no, ale vydrzalo im to tam urcite dlhsie, ako by to vydrzalo u nas na slovensku... tu by som tomu dala taky mesiac - dva a uz by to niekto slohol
U nas by sa to cele rozkradlo skor nez by si niekto vsimol a udelil objektu status pamiatky To brana je nic, tam by neostala ani tehla. To by tam uz len postavili nejaky pamatnik ze: Tu bol . . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
---
. . . asi ciganom chybala praca
..to tam nieje žiadna ochranka? Sbska? Kamery?
no, ale vydrzalo im to tam urcite dlhsie, ako by to vydrzalo u nas na slovensku... tu by som tomu dala taky mesiac - dva a uz by to niekto slohol
Ale fakt nechápem na čo to niekomu bolo...