@nathalicatko hej aj ja sa bojím ,že vypadne Lukáš.. ale čo som čitala ,že unikli tie výsledky či čo ,že minulý týždeň mal po tej Feckovej on najmenej hlasov :/
@1topsecret ja tým uniknutým hlasom neverím.. podľa mňa to robia len preto, aby začali ľudia viac hlasovať, a tým sa viac nabalili..ale nikdy nehovor nikdy...
a ak by už došlo k situácií, že by vypadol, nemyslíš, že by mali použiť tú kartu, či čo to je?! veď je to najlepšie spievajúci chalan v ČSS.. a k tomu je vtipný a veľmi milý.. a dá sa na neho aj pozerať...
@sheily ja tiež vôbec nechápem o čom to tu tí ludia ..... Lukáš Adamec je úplne nezaujímavý (no srry môj názor) a jeho hlas je strašne no.. nesympatický
najlepší chalan je Martin Kurc - a je mi jedno či ostanú vo finále samí česi (lebo niektorým ludom to evidentne prekáža) ↑
a môj najoblúbenejší je MIchal Šeps @karin147 a to ani nie som feťáčka
Ten Harich mal vypadnut ale dali mu tu divoku kartu a jedna pipka koly nemu odpadla v zivom vysielani lebo si myslela ze vypadne boha nepochopim to..... vobec ho nepozna a odpadne koly totalne cudziemu cloveku akoze uz ake pripecene su niektore .A co by sa stalo keby vypadol? nic vypadnu postupne vsetci az na jedneho ktory to vyhra ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
BTW: len sa bojím, aby nevypadol Luky Adamec, lebo je to fakt perfektný chalanisko! na nič sa nehrá..
a ak by už došlo k situácií, že by vypadol, nemyslíš, že by mali použiť tú kartu, či čo to je?! veď je to najlepšie spievajúci chalan v ČSS.. a k tomu je vtipný a veľmi milý.. a dá sa na neho aj pozerať...
btw: poznáš ho aj osobne, alebo len z TV?
najlepší chalan je Martin Kurc - a je mi jedno či ostanú vo finále samí česi (lebo niektorým ludom to evidentne prekáža) ↑
a môj najoblúbenejší je MIchal Šeps @karin147 a to ani nie som feťáčka