a ja že som sama na tom tak zúfalo ja mám odovzdať o 4 týždne a zatiaľ mám 4 strany a mimochodom tiež čerpám z anglických vedeckých článkov ... ale myslím že sa to dá stihnúť keď nebudeš nič iné robiť ako písať bakalárku (ani spávať)
@honneygemma no moj veduci chce 10 stran do piatku a potom v nedelu zvysok takze mam co robit,asi spanok ide na druhu kolaj v tomto pripade ako u teba a kde studujes,na akej skole??
no tá moja vedúca na mňa moc netlačí, ale vidieť na nej, že si myslí, že to nestihnem a ja si to myslím tiež ... no študujem na Mendelovej univerzite v Brne ty kde?
@honneygemma ked ja stihnem do piatku urobit 10 stran,tak ty stihnes za 4 tyzdne urobit bakalarku ak sa mi to podari-co sa musi-tak ty to zvladnes lavou zadnou ... ja studujem na UPJS ( cisty ustav ) v KE a aky odbor?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale už som písala aj dôležitejšiu prácu ako bakalárku, jeden deň napísala, druhý opravila chyby, tretí odovzdala Dá sa to.
no ja mám viac času, ale mám asi 3 strany..
teším sa..