boli ma hrozne sánka (nie sánky) a nvm co mam s tym robit,ci prikladat chladne alebo teple obklady alebo nieco ine...rozpravat a hybat nou ani nemusim lebo bez tak boli jak slak
mna tiež bolievala ale nakoniec sa zistilo, že to zapríčiňovali obe dolné osmičky po stranách. museli ísť von hoc bolestivo ale kedže sánka mi už začalo aj pukať pri jedle tak muselo to.
@viollin ja mám ešte stehy a bolí ma dosť horná čeľusť pod nosom ako by som mala narazené aj zuby-čo veru aj mám... neboj...keď prestane účinkovať dáš si znovu a čo horšie by si to mala v nemocnici ako ja,keď mi svine po operácii nič nechceli dať od bolesti len každých 6hodín aj to tab.ktorá mi hovno zaberala na bolesť
@viollin nič..nemohla som dobre dýchať,tak mi na orl predpísali operáciu...a dolámali mi nos..zašili, vypchali dlahami a ako to robili tak ma bolí celá huba.. toť vsio
@viollin aj mne sa stalo, mala som vykĺbenú sánku na stomatochirurgiu musíš ísť, nech ti zistia čo s tým máš... ak ju máš vykĺbenú budú ti ju musieť naprávať (neboj sa, nebolí to, je to len trošku nepríjemné)
@bloodsuckingvampire fuj tak ja si nemyslim ze je to az tak vazne(hoci v minulosti som k tomu nemala daleko) ...presne preto nejem pecivo,neska som to porusila a bum!
@viollin nemáš sa čoho báť, to ti dajú do poriadku počkaj ešte deň alebo dva, keď to neprejde choď radšej k doktorovi, nech s tým potom nemáš problémy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a kamarátke jednej pukala neustále sánka, ale to mala zo žuvačiek, musela prestať žuť (ale ona bola extrém, žula od rána do večera..)
najskôr by som si priložil ľad v sáčku
alebo zakusnúť sa do veľkého (jablko) a držať to v ústach
huba sa mi nezastavi...........viem o com to je
trpím s tebou
kks to co si robila?
... tak by si teraz nemusel riešiť, čo na ne.