ja mám na to takú modrú vodičku od clean&clear; (ale momentálne ju nepoužívam, teraz skôr sírové mydlo a to hrozne vysušuje, tak to nechcem kombinovať) každopádne najprv vytlačím a potom umyjem jedným z toho
@limetkajaja ja som moc ine neskusala (teraz mam kupene rival de loop, ale neviem ci sa daju na slovensku zohnat, a okrem toho som na nete citala len same zle recenzie na ne, tak uvidime) ale hentie essence su dost v pohode. mne ich poradila kamoska a som spoko (len skoda ze tie pre zmenu nemozem zohnat v CR ) a vobec to neboli ked to "strhavas" a okrem toho sa to ani strhavat nema, ale len pomaly odlepit... no citala som aj, ze od nivei su tiez celkom v pohode. len su drahsie.. ale tie som zatial neskusala
@bangbangboom ja som čítala recenzie a tak a ľudia si essence dosť chvália a vraj sú lepšie než nivea a balea..tak asi kúpim essence..hej a čítala som,že sa to má pomaly odlupnúť ..a na slovensku to určite nezoženiem ..a ešte som pozerala videá na YT a pený humus na tom zostane to ma úplne fascinovalo
@limetkajaja jj najlepsie je predtym sa naparit aby sa tie pory otvorili a potom to funguje zevraj skvele ja na naparovanie cas nemam zial tak si len nos chvilu pomocim v dost teplej vode a da sa to ale prvy krat ked som to robila podla navodu (essence) tak to nefungovalo, az potom na taky teply nos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to su najkrajsie casti dna, ked toto robim
a vraj to bolí,keď to strhávaš