Ahojte Birdzáci !
Idem prvý krát na festival a tak mám pár otázok:
1. Na čo nezabudnúť? Myslím skor veci čo hneď človeka nenapadnú skor až tam keď ich súrne potrebuje....
2. Ako je to s flašami? Viem, že na festivaloch je zakázané nosiť sklenené flaše (z
-pripravil som si auto s rezervou(palivo)
-nakúpil fľaše alkoholu, jedlo
-šatstvo
-hotovosť, pre istotu zober o 50€ viac
-hlavne nezabudni doklady
Tak nevidím problém prelievať alkohol do plastových fliaš. Na festivale máš prehnané ceny. My sme to riešili tak, že sme si kúpili alkohol a povypíjali sme ho pred vstupom respektívne po pri festivalu. Ale aj na baroch. Napr. na Kamenci v pohode prepašuješ aj alkohol, ak tam niekoho poznáš(hh).
Ale, prelievať alkohol do plastových fliaš, to je ako baliť marijánku do važiek papierikoch, proste hanba.
@dreams155 no tak na ten festival kt. ideme nikoho nepoznáme a je to poďalej od nás čiže fakt neviem aké je tam zabezpečenie ani ten areál nepoznáme nič Možno je to hanba ale poznám fakt málo ľudí čo to nerobí (neprelieva) Uplne som to nepochopila s tým že ste to popíjali pred vstupom akože len na začiatku festivalu ?
Vieš čo mne by ani nevadilo že je to drahé na bare- ale ja ked si trochu vypijem tak som horzne dobrosrdečná a že podme si všetci vypiť beriem kolo a ďalšie a dalšie a fakt sa chcem ešte za nejaké financie dostat domov Takže alkohol chcem brat svoj radšej ...
Myslel som to tak, že keď dorazíme, tak na Kamenci máš také trávnaté miesto na parkovanie. Rozložíme stany, griluje sa a pije. Aj počas festivalu aj pred a po.
A na ďalší deň ráno sa modlíš, že ťa nezastavia policajti cestou domov. :happy:
Toľko priestupkov v jednom aute
na duchonke aspon na tridente sprchy boli aj wcka stage boli oddelene od stanoveho mestecka kde v stanovom mestecku si mohol mat aj plastove aj skelenene aj hocijake flase nikto nekontroloval nic, ale pred vstupom do arealu kde si sa dostal len s paskou ta prehladavali sbs a tam si si nemohol zobrat ani vlastnu plastovu flasku
ale hovorim len o tridente toto je sice s rovnakym miestom ale moze to byt uuplne ine
a vacsinou festivaly by mali mat vsetky sprchy teda take tie na jednu noc neviem ale tak kazdy poriadny fest by ich mal zabezpecit ...
ja si z takych spesl veci bravam baterku a nozik. a alkohol do plastovych flasi a zamotat medzi oblecko, pripadne ked si ideme pocas festivalu kupit nejaky do supermarketu tak jeden clovek vojde dnu dalej do arealu a ostatni mu to podaju cez plot ak sa da
Stan
Spacák
Karimatku
Veľa kolíkov na stan a všetky tyčky!
Zámok a kľúče od stanu
Opaľovací krém, pokrývku hlavy
Pršiplášť, prípadne gumáky, ak má pršať
Viac párov ponožiek a tenisky navyše
Vlhké utierky, toaleťák, uterák, mini šampón a sprch. gél
Žabky do sprchy
Ešusovú šálku, zubnú kefku a pastu
Leukoplast, čierne uhlie, neoangin,paralen
Štuple do uší
Vtipnú rekvizitu, napr.gumenú kačku
Baterku do stanu
Peniaze,doklady,starý telefón, kt. vydrží aj tri dni bez nabitia
Zicherku
Sáčky ns smeti a špinavé veci
Oblečenie, ktoré sa dá vrstviť
Príchody a odchody spojov
Lístok
@panpeterpan na festivaloch som nezvykla moc fotiť, prípadne mal niekto iný so sebou kompakt, ale naposledy som použila múdry telefón kvôli insta filtrom a tak
aj ja idem tento rok prvý krat a idem na grejp a absolutne neviem čo si mam zobrať a bojim sa že mi všetko ukradnu a neviem kde budem spať lebo nemam rada stany a bojim sa
@denix taký väčší ruksak a stan do ruky, mojou špecialitou je omotávať na ten ruksak veci spôsobom,že z neho visia, napr. ten hrnček a tenisky, plus karimatka na bok a spacák úplne hore - vpredu žrádlo, vzadu prádlo a pocit sucha a istoty naboku
Ale áno,kedysi som mala veľa zbytočných vecí,ale postupne to redukujem a pred nedávnom som sa na fest balila štvrť hodinu pred odjazdom... treba brať mini verzie zo všetkého, čo sa dá
peniaze bez penaženky
ponožky nahradne
tenisky uz deravé
zapaľovač nie moj
zapalky moje
listok
hygienické vreckovky
bunda s kapucňou
malý ruksak
vodka
čierny čaj
plechovková káva
a tretí den už neviem kto som.
a 4 tý či som vôbec festival navštívil.
@pinkhero Ďakujem toto mi dosť pomohlo hej všimla som si že ten camping je akosi poďalej ! @hellium presne toto som chcela díky! perfekt zoznam! @nenavid ím to si na tom fajn Moj brat sa už 5 rokov pravidelne vracia z festivalu po 2 dnoch - buď stratí všetky doklady, vypije sa všetok alkohol, alebo sa minu peniaze @bielogvardejec vyhrávaš cenu za najkreatívnejší komentár !
Noo v blizkosti (c oja viem!) tam bola iba hradza a na nej restika kde sa dala splasit voda a ughm na wckach boli umyvadla ale ci tam tiekla pitna voda to neviem ale asi aj zda sa mi ze ludia z tade pili my sme si chodili napustat do tej restiky na wcko ale bolo to odpici odporucam ti zobrat si zobrat svoju cistu vodu, aspo nejaku urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Napr. na Kamenec.
-pripravil som si auto s rezervou(palivo)
-nakúpil fľaše alkoholu, jedlo
-šatstvo
-hotovosť, pre istotu zober o 50€ viac
-hlavne nezabudni doklady
Tak nevidím problém prelievať alkohol do plastových fliaš. Na festivale máš prehnané ceny. My sme to riešili tak, že sme si kúpili alkohol a povypíjali sme ho pred vstupom respektívne po pri festivalu. Ale aj na baroch. Napr. na Kamenci v pohode prepašuješ aj alkohol, ak tam niekoho poznáš(hh).
Ale, prelievať alkohol do plastových fliaš, to je ako baliť marijánku do važiek papierikoch, proste hanba.
A sprchy? To už neviem.
Vieš čo mne by ani nevadilo že je to drahé na bare- ale ja ked si trochu vypijem tak som horzne dobrosrdečná a že podme si všetci vypiť beriem kolo a ďalšie a dalšie a fakt sa chcem ešte za nejaké financie dostat domov Takže alkohol chcem brat svoj radšej ...
A na ďalší deň ráno sa modlíš, že ťa nezastavia policajti cestou domov. :happy:
Toľko priestupkov v jednom aute
ale hovorim len o tridente toto je sice s rovnakym miestom ale moze to byt uuplne ine
a vacsinou festivaly by mali mat vsetky sprchy teda take tie na jednu noc neviem ale tak kazdy poriadny fest by ich mal zabezpecit ...
Spacák
Karimatku
Veľa kolíkov na stan a všetky tyčky!
Zámok a kľúče od stanu
Opaľovací krém, pokrývku hlavy
Pršiplášť, prípadne gumáky, ak má pršať
Viac párov ponožiek a tenisky navyše
Vlhké utierky, toaleťák, uterák, mini šampón a sprch. gél
Žabky do sprchy
Ešusovú šálku, zubnú kefku a pastu
Leukoplast, čierne uhlie, neoangin,paralen
Štuple do uší
Vtipnú rekvizitu, napr.gumenú kačku
Baterku do stanu
Peniaze,doklady,starý telefón, kt. vydrží aj tri dni bez nabitia
Zicherku
Sáčky ns smeti a špinavé veci
Oblečenie, ktoré sa dá vrstviť
Príchody a odchody spojov
Lístok
aj ja idem tento rok prvý krat a idem na grejp a absolutne neviem čo si mam zobrať a bojim sa že mi všetko ukradnu a neviem kde budem spať lebo nemam rada stany a bojim sa
Ale áno,kedysi som mala veľa zbytočných vecí,ale postupne to redukujem a pred nedávnom som sa na fest balila štvrť hodinu pred odjazdom... treba brať mini verzie zo všetkého, čo sa dá
ja som zas ten otravný tip festivalového čuda:
peniaze bez penaženky
ponožky nahradne
tenisky uz deravé
zapaľovač nie moj
zapalky moje
listok
hygienické vreckovky
bunda s kapucňou
malý ruksak
vodka
čierny čaj
plechovková káva
a tretí den už neviem kto som.
a 4 tý či som vôbec festival navštívil.
@hellium presne toto som chcela díky! perfekt zoznam!
@nenavid ím to si na tom fajn Moj brat sa už 5 rokov pravidelne vracia z festivalu po 2 dnoch - buď stratí všetky doklady, vypije sa všetok alkohol, alebo sa minu peniaze
@bielogvardejec vyhrávaš cenu za najkreatívnejší komentár !
Vlastne, beriem späť, teraz mi kamoš vravel, že ide na Tomorrowland a že všetok alkohol musel preliať do plastových fliaš.