Čo si myslíte o tomto, podľa mňa peknom, geste slovenských organizátorov festivalov v súvislosti so situáciou v Nitre? Prídete podporiť ten klub aj vy?
@semhamforas ta poznamka mala byt na margo mojej osoby? Akoze ja im robim reklamu? Lebo to si trochu mimo. V tom klube som v zivote nebola, o samotnej kauze a akteroch viem len z medii.
Pacila sa mi ta reakcia ludi, ktora je uvedena v clanku vyssie a tak som to sem dala. V istom zmysle je to reklama. Ale ak je to reklama proti takym tupcom, ktori tam pravidelne robia miestnemu osadenstvu problemy, tak nech je!
Tvoja reakcia bola dost detinska. "kazdemu poviem, ze je to totalny pajzel a nikto sa s nimi nebude hrat, bebe".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
"vypadni si robiť reklamu niekde inde." Už len kvôli tomuto tam určite nevojdem a každému poviem že je to totálny pajzel.
Pacila sa mi ta reakcia ludi, ktora je uvedena v clanku vyssie a tak som to sem dala. V istom zmysle je to reklama. Ale ak je to reklama proti takym tupcom, ktori tam pravidelne robia miestnemu osadenstvu problemy, tak nech je!
Tvoja reakcia bola dost detinska. "kazdemu poviem, ze je to totalny pajzel a nikto sa s nimi nebude hrat, bebe".