Chalani co hovorite na samoopalovanie?nevadi vam, ked to baba pouziva?nie kazda je totiz tmava az tak, ze jej to vydrzi cely rok....a kedze sa vam chceme aj pacit z tejto stranky, obcas to pouzijeme....vadi vam to???diky papa
Tak toto je podla mna hlupa otasku no ale budiš. Sice niesom chalan ale myslim si ze pokial sa to neprehana a je to dobre rozotrete ze nemas nejake flaky alebo niesi cierna ako puk a vyzerato pekne a prirodzene nema im co vadit skor sa im to paci.
Charlotta-qc podla mna tu neni napisane, čo sa pytat mozeme a co ne...ani nevies, preco sa to pytam, tak preco namiesto tych trapnych a bezzmyselnych pripomienok nenapises aj ty nieco co ta trapi?ha?....
ja som v tej mojej otazke zmysle videla ale to je fuck...no len mi prislo smiešne,že sa pýtaš na taku kravinu,co si podla mna chalani ani nevšimnu....ja nechapem zmysel tej tvojej otazky..ale to je asi tiez fuck
tak keby im uz toto vadilo, tak nech idu inde... ale vacsinou to nepoznaju, ani baby castokrat nevedia, ci ma ta druha samoopalovak, tteda ked nema flaky a tamavohnede dlane
Co vsade pchas tuto trapnu otazku?Ako bude chalan vediet ci si sa opalovala niekde pri mori,v solarku alebo si pouzila samoopalovaci krem....boze,boze,...
ach jaj, si myslim ze chlapom je uplne jedno, ci si sa opalila, na plazi, v solarku alebo samoopalovacim kramom, chlapi s takymito pixovinami urcite nezatazuju hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
určite nie