tak ked sa tvaris ze si ho nevsimas, stratil uz zaujem.. na kazdeho plati nieco ine.. su chlapi lovci ktorym proste korist nemoze sama padnut do ruk.. ale dovolim si povedat ze v pripade ked ju uz ulovie tak sa na to vyseru, lebo uz dosiahli to co chceli..
a su dobri chlapi ktori ocenia ze za nimi prides sama.. nevieme ktory je ten tvoj
Čo na tom nerozumieš, že ti rôzni ľudia poradia rôzne veci? Tu si to nevyjasníš, zas ti jedna skupina bude tvrdiť, že muž chce byť ten iniciatívny a teda treba ignorovať a druhá, že máš urobiť prvý krok. Asi bude lepšie, keď si proste nájdeš svoj spôsob (alebo prispôsobíš spôsob tomu, aký podľa teba on je), lebo takto len kľučkuješ medzi radami, lenže ona nikdy nebude len jedna.
okey,Té zacina byt namichnuta,lebo uz sa jej to anilen nechce citat cele,ale...keby som bola chlap,urcite nechcem babu,ktora sa bude spravat podla sablony,povie mi veci narovinu,nebude hrat sprostu,nepristupnu, hlupu,povolnu...je toho vela.mam pokracovat?
priam nenávidím, keď sa so mnou žena zahráva.. beriem to tak, že nevie čo chce, prípadne rada robí somariny, čiže strácam záujem teda o prípadný vzťah strácam záujem, aby som bol konkrétny nechápem načo tá pretvárka a kokotiny..
@blondinkasiq charizma/duša/povaha nazvi to ako chceš. proste pozriem na ženu a vidím, to že je krásna zovňajškom je len príjemný bonus/náhoda/dôsledok charizmy. ak ju nemáš tak sa budeš snažiť zbytočne, resp. možno ho zbalíš ale bude to ...obyčajný vzťah, že "sme spolu lebo ma zbalila" a skôr či neskôr skončí lebo si uvedomíte že iný dôvod byť spolu nemáte a že je to málo. ak ju máš, tak sa nemusíš snažiť a zbalí si ťa on. dobrá správa je, že určitý druh charizmy má každá, ide len o to či danému chalanovi práve ten tvoj druh imponuje.
(áno, samozrejme, potom sú tu ešte chalani ktorí idú čisto po vzhľade, to sú tí čo ešte nevyrástli)
Viem,ze na to nie je scenar a vacsinou to dopadne tak,ze vsetko sa pomota,ked si nieco clovek velmi chysta.
Chcela som len vediet vase nazory.Ako sa prihovorit,aby som nevyzerala na prvy pohlad,ze po nom idem,ale aby som bola aspon trocha ina ako ostatne.Lebo na neho z roznych dovodov letia,takze take na jednu noc podla mna moze mat hocikedy.
Co sa tyka charizmy ,tak myslim,ze som sa mu zapacila na prvy pohlad,lebo mi to dal vtedy dost jasne na javo.Bolo to davnejsie a teraz by som ho chcela spoznat.Tak som chcela vediet co vy na to
@blondinkasiq 24.6.1989, čiže naozaj mám len 22 (a momentálne som mierne pripitý)
chceš sa odlíšiť od ostatných? nerieš čím mu zaimponuješ a buď úprimná. ak si z neho nervózna, povedz mu že si z neho nervózna a dochuť to ako vtip. ak sa ti páči, povedz mu že sa ti páči a dochuť to ako vtip... hovor pravdu a ak je taká že ťa dostáva do zraniteľnej pozície, tak ju prezleč za vtip... teda... úprimne... už len tým že budeš hovoriť pravdu sa odlíšiš od väčšiny žien, ale všeobecne tá metóda "hovor pravdu ako vtip" bola vyvinutá pre chlapov, funguje ak si chalan na ženy, neviem či funguje aj ak si žena na chalanov... ale teroeticky by mohla... neviem, skús, ak uvidíš že nezaberá tak zmeň stratégiu na nejakú vlastnú, alebo udržiavaciu (ktorá to nezlepší ale ani nezhorší) a príď si po radu s tým že dodáš popis toho ako reagoval na tú čo som horepopísal
Za prvé, nechcel by som sa zoznámiť s dievčaťom tak, že umelo príde a povie, ahoj, si pekný a možno aj múdri a či by si nešiel na kávu. A zároveň by som nemal odvahu a ani chuť urobiť niečo podobné ja. Radšej sa zoznamujem neagresívnym spôsobom, ak je to tvoj spolužiak, využi to že ste v jednej triede/krúžku a dostať sa k nemu, tak aby ste boli nútení sa rozprávať a spoznať svoje povahy, aspoň čiastočne a nie invazívne. Rovnako tak postupuj pri akomkoľvek spoločnom momente, ktorý máte (nakupujete v rovnakom obchode, zúčastňujete sa niečoho spoločne).
Pokiaľ ho spoznáš, urobíš z neho svojho známeho, zo známeho urobíš svojho kamaráta a potom je čas skúsiť vykonštruovať situáciu tak aby ste sa ocitli v súkromí. (alebo ho proste pozveš v tomto štádiu už von, nesílene, dôverne a elegantne)
Pokiaľ je to chlapec , ktorého vídavaš po uhlopriečke naprieč diskotékou tak prestaň čítať...tento návod ti nepomôže.
ide o to,on je moj kolega,ale je vyssie.Tak je mlady,ale je mi hlupe,len tak sa mu prihovorit,aby si nezacal namyslat.Aby bol kamos,je tazke,lebo on je vyssie ako ja(este studujem)
Neviemm ako?Uz sme par slov prehodili,ale nechcem ,aby si myslel ze ho balim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a su dobri chlapi ktori ocenia ze za nimi prides sama.. nevieme ktory je ten tvoj
len ze nehraj sa na nieco viac ako je on.
sak chod za nim a chyt mu kokot, urcite sa nehrajte jak deti prijebane na nevsimam si ta, hadzem vlasmi a podobne picoviny z romantickych kniziek
On ti poradí
@darkkizz no sak ale nie ? to co sa tu pyta ake veci
(áno, samozrejme, potom sú tu ešte chalani ktorí idú čisto po vzhľade, to sú tí čo ešte nevyrástli)
No,dakujem,ty mas velmi dobre nazory
Naozaj mas len 22?
Viem,ze na to nie je scenar a vacsinou to dopadne tak,ze vsetko sa pomota,ked si nieco clovek velmi chysta.
Chcela som len vediet vase nazory.Ako sa prihovorit,aby som nevyzerala na prvy pohlad,ze po nom idem,ale aby som bola aspon trocha ina ako ostatne.Lebo na neho z roznych dovodov letia,takze take na jednu noc podla mna moze mat hocikedy.
Co sa tyka charizmy ,tak myslim,ze som sa mu zapacila na prvy pohlad,lebo mi to dal vtedy dost jasne na javo.Bolo to davnejsie a teraz by som ho chcela spoznat.Tak som chcela vediet co vy na to
chceš sa odlíšiť od ostatných? nerieš čím mu zaimponuješ a buď úprimná. ak si z neho nervózna, povedz mu že si z neho nervózna a dochuť to ako vtip. ak sa ti páči, povedz mu že sa ti páči a dochuť to ako vtip... hovor pravdu a ak je taká že ťa dostáva do zraniteľnej pozície, tak ju prezleč za vtip... teda... úprimne... už len tým že budeš hovoriť pravdu sa odlíšiš od väčšiny žien, ale všeobecne tá metóda "hovor pravdu ako vtip" bola vyvinutá pre chlapov, funguje ak si chalan na ženy, neviem či funguje aj ak si žena na chalanov... ale teroeticky by mohla... neviem, skús, ak uvidíš že nezaberá tak zmeň stratégiu na nejakú vlastnú, alebo udržiavaciu (ktorá to nezlepší ale ani nezhorší) a príď si po radu s tým že dodáš popis toho ako reagoval na tú čo som horepopísal
@n0win0u SIlný romantik
Pokiaľ ho spoznáš, urobíš z neho svojho známeho, zo známeho urobíš svojho kamaráta a potom je čas skúsiť vykonštruovať situáciu tak aby ste sa ocitli v súkromí. (alebo ho proste pozveš v tomto štádiu už von, nesílene, dôverne a elegantne)
Pokiaľ je to chlapec , ktorého vídavaš po uhlopriečke naprieč diskotékou tak prestaň čítať...tento návod ti nepomôže.
ide o to,on je moj kolega,ale je vyssie.Tak je mlady,ale je mi hlupe,len tak sa mu prihovorit,aby si nezacal namyslat.Aby bol kamos,je tazke,lebo on je vyssie ako ja(este studujem)
Neviemm ako?Uz sme par slov prehodili,ale nechcem ,aby si myslel ze ho balim