Tak minuly rok mna zacal boliet zub...stolicka...A teda som isla k zubarke..A ona zacala z liecbov..To som bola 9 a 1 za tyzden som musel ist k nej....s tym zubom...Robi mi ho uz rok a newe vyliecit..Prachy bere a stale na to nemozu ani zakusnut..A teraz
Tebe aspoň ten zub vytrhnú ale mne tiež robia už dosť dlho zub a nechcu mi ho vytrhnuť..bude ma bolieť do vtedy kym si ho sám nevytrhnem...to už tak chodí..kým sa zub dá plombovať tak ho budu lebo z toho maju peniaze...ak ti ho vytrhnú tak to je pre nich jednorázovka už nemôžu na tebe potom bohatnúť a o to im ide...ked sa už nedá vrtať tak ho nakoniec vytiahnu ...
Možno sa treba skúsiť obrátiť na lekársku komoru, ak sa dokáže, že ten zub bol rok fušovaný, nejaké peniažky by sa ti mohli vrátiť späť (aj keď o tom dosť pochybujem)
chod i inej zubarke ze co by ona s tym zubom spravila a povedz jej aj co ti s tym zubom robila ta predosla zubarka, a ak ti da za przvdu ze len penieze z teba tahala tak ju zazaluj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Samozrejme nic v zlom -.-"