Za čo vás najviac chvália? Týkajú sa komplimenty skôr vášho vzhľadu, niečoho čo vlastníte alebo na vas ludia oceňujú najcastejsie nejakú z vasich vlastností?
Juj, to sa ťažko "reprodukuje" takto
Strašne veľa ľudí, ktorých poznám osobne, mi vraví, že som taká "čistá nevinná duša" a že takého človeka ako som ja, ešte nestretli. A každý mi vraví, že som vo všetkom úplne iná. Tak neviem no, či je to úplné pozitívne, ale to počúvam prakticky od každého...
Viem si zistit informacie, som samostatna a (zvycajne) sa nepytam blbe otazky
Som vsimava a napomocna
A kazdy mi vravi, ze priserne rychlo rozpravam po anglicky, ale mne to pride normalne no
Za to, ze rychlo premyslam a rychlo pracujem. Väcsinou to pomenuju tak, ze som "sikovna", no ja viem, ze veci nerobim (zial) lepsie nez druhi, ale priblizne rovnako kvalitne, len rychlejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Strašne veľa ľudí, ktorých poznám osobne, mi vraví, že som taká "čistá nevinná duša" a že takého človeka ako som ja, ešte nestretli. A každý mi vraví, že som vo všetkom úplne iná. Tak neviem no, či je to úplné pozitívne, ale to počúvam prakticky od každého...
Som vsimava a napomocna
A kazdy mi vravi, ze priserne rychlo rozpravam po anglicky, ale mne to pride normalne no
ale inac neviem, co take by mohli na mne ocenit...viac ludi mi uz povedalo, ze sa pri mne citia prijemne a v pohode sa da so mnou o comkolvek pokecat
Nikto mi nedáva komplimenty. Čo si pamätám, tak jedine nejaké staršie ženy na vzhľad alebo správanie.