yhmm tak ja som rozmyslal ze mame kupim nejaky zlaty prsten abo naramok ale otcovy newiem asi nejaku parfum a spray taky pansky balik.. abo mame nejaku new zehlicku
fuha, zas nieco drahe by som im nekupovala...a ked, tak co ocovi sa poradim s mamou a co mame sa poradim s ocom alebo bratom ci sestrou. a co surodencom, dalsi hacik, nikdy neviem co kupit a skoncim pri dakej hovadine :p
tatovi set CD-čiek rock´n roll a šálku s fajn nápisom.. pre mamu som mala DVD Abba z koncertu,žiaľ som ho musela reklamovať a teraz pre ňu ešte nič nemám...
@all tak aby ste vedeli kupil som mame taku teplakovu supravu a taky balicek telovych mliek a kremov.. otcovy taky set FA .. spray a parfum v tom je a taku mikinu...
Ja by som odporučil niečo originálne, napr. tancujúceho smrťáka na » www.boomex.sk alebo možno aj niečo iné.... Ja som kúpil darček práve na tejto stránke.
Ahoj Keby chceš tak pre maminu ti viem poradiť veĺmi pekný darček... Vyrábam šály veľa ľudí si ich objednáva pre rodičov pod stromček » oblecenie.bazos.sk/inzerat/3209278...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov