POdla mna zachad a vseobecne ta miestnost je super ...da sa tam dobre posediet aj zahrat neaka ta hra na mobile a a a je to asi jedine miesto kde ste skutocne samy sice...
ja si tam zajtra budem celý deň hrýzť nechty, huhňať, fufňať, prskať a hrešiť, potom spláchnem a vrátim sa k učeniu:/ ceeeely deň, ani spať sa mi nechce z tejto skutočnej nezmeniteľnej absolútnej nepredpokladateľnej neparadoxnej explicitnej praaavdy
akoo niekedy sa tam aj ucim alebo sa hram s mobilom citam smsky a tak alebo casopis citam alebo pozeram katalog AVON .....obcas len tak sedim a premyslam lebo je to asi fakt jedine miesto, kde mozem byt naozaj sama
čítam, píšem, programujem, robím hudbu, skrývam sa pred studenou vojnou ktorá vládne vo zvyšku bytu, skrývam sa pred zvyškom rodiny keď príliš otravuje...
ja na zachode netravim moc casu ale ked som tam niekedy sa tam dozviem zaujimave veci ako napriklad "ja som funradio" alebo co davaju v kine ....... ale to len na kupaliskach...... ale ked som doma tak tam nie som dlho lebo som zvycajne na copme a ponahlam sa k nemu aby ludia necakali na moju odpoved
Joj vy ani neviete, čo ja robím na WC ale prezradím si sadnem na WC, vedľa neho si položím záchodovú kefu - to je akože moja páka na preradenie rýchlosti a do ruky toaletný papier - to je môj volant a také zvuky vydávam jak formula že jazdím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no nebudem vtipný, tak ma tu neukrižujte!
zažínam.
a raz som tam skusal aj suloz, ale pre nedostatok priestoru som sa toho musel vzdat
dojdem..vyserem..odidem..
dojdem..vysmrkam nos..odidem..
este nieco?
okrem tých klasických činností, teda...