asi elektronikuu nejake handry nabytok zatial ani moc nee , na drogeriu mam lidi, kozena galanteria to je penazenka a tak ? to kupujem 1x za 4roky ,sluzby lol asi ne, skolske potreby nepotrebujem, ani kabelku zatial
@Wampirekiss mas pravdu kabelky su strasne nechutne ja nechaaapem jak to mozte mat taky bordel sak by ma z toho treplo by som bol z toho nervozny a niektore dotycne teda nemaju kabelky ale megakabele s tonami zbytocnych veci ja by som skor jakoze taku malu sexi kabelku
To oblecenie je strasna namotavka....... ale realnu hodnotu to nema..... V zaujme psychyckeho zdravia sa tym obchodom pokial mozno vyhnem.....
Najcastejsie asi kupujem skolske potreby lebo u mna ma pero velmi kratku zivotnost (vypisem za den za dva) a ked si kupim nejake normalne tak ho stratim xD
Kriste taku ppci bundu som si vcera chcel kupit..... ale za tych 100 eur sa to fakt neoplati..... to je droga s ktorou budem bojovat az kym ma nezlomi xD
@Diablo7 nie a absolutne mi to vobec ale vobec nevadí, príde mi to také príliš nezmyselné ťahať zosebou milionosem vecí úplne zbytočne..a vobec k mojmu image by to asi moc neladilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@Diablo7 že zatial,ty si fakt nejaký divný
Najcastejsie asi kupujem skolske potreby lebo u mna ma pero velmi kratku zivotnost (vypisem za den za dva) a ked si kupim nejake normalne tak ho stratim xD