rano mi vacsinou otec vari vselijake kase, ovsene, kukuricne a tak podobne na podporu myslenia ci co a desiatu do skoly mi vzdy ocko nareze ovocie to takej nadoby..a to je cele moje predpoludnie
ja ranajkujem az tak hodinu po tom ako sa zobudim alebo aj 2 lebo mi to jednak hned z rana nchuti ze to do seba na silu tlacim a za druhe ten organizmus to lepsie prime az po 2 hodinach
Pokiaľ sa dobre nenaraňajkujem, nezačne mi deň. Raňajkujem zásadne výdatne. Údené mäso, saláma, sardinky, vajcia na mäkko. Už som si aj naparil knedľu a zohrial guláš.
ranajky su pre mna zakladom dna, vzdy musim nieco zjest, inak mi potom v skole kručí v bruchu, nemysli mi to a utekam prvu prestavku do bufetu.. najcastejsie mam nejake sladke pecivo, makovnik, chlieb s dzemom.. inokedy kašu či musli.. a k tomu samozrejme kakafko
Ja to mam velmi pestre, no podla chuti zvycajne. Ked sa ponahlam do skoly, tak nemam moc casu a jem v autobuse, takze chleba / rozok so zeleninou takmer vzdy. Cez vikendy zas biely jogurt s orechami a domacim dzemom a ovocim a to je uplne super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a kávu s cigaretou. ale ten bôčik častejšie.
(Potom som každú prestávku na vécku...budiž.)
Vlastne dopoludnia sa živím žuvačkami a nápojmi.