moja kamoška raz našla kabelku a zavolala na policiu a namiesto toho, že by povedala--My sme ty čo našli kabelku povedala, že My sme ty čo ukradli kabelku
ked sa na trhu objavili dvojvrstvové dvd-čka, tak som sa predavača opýtal, či mi NERO v polovici napalovania nahlasi, že mam ten disk obratit na druhú stranu.
So spoluziackou sme raz na stanovacke sledovali oblaky a prisiel tam dalsi spoluziak a zacal nieco hucat tak ona nanho: Ticho lebo mi rusis vlnenie ktore rozpoznava mracnove obrazce! V tej chvili to bolo upa supa este teraz sa na tom smejem
Ja davam casto nejake hlasky tak uz si ich radsej ani nezapamatavam
kamaratka raz zapotila na hodine prirodopisu ze hus ma horne a dolne koncatiny a potom neskvor ked sme sa jej spytali ze s cim ma ten rozok na desiatu tak povedala ze s marmeladovym dzemom.... ppc holka
tak ja ked som bol vo fastfoode tak sa ma spytala co chcem k tomu menu aky napoj ...a ja ze ten som si neobjednaval a kamosi do rehotu a ona ze to je v tom ....a ja ze jaaaj ....tak ako nedivte sa ..nestravujem sa tam to boloprvy a posledny krat ..
a este pak si spominam posledne na stanovacku
kamos hovoril bratrancovi co mal dobre uz vypite ze nech ide dat tie piva do vody(dunaja-do sietky) a ja ze to mu radsej nehovor lebo padne do potoka ..vsetci v ujeboch disappointed:berte s rezervou mal som v sebe par piv a pol flasky malinovice spisskej
hh tak podobne hlasky na baby som mal aj ja a dost
ale kamos vedie v hlaskach on co zadelil skoro som sa vtedy z*ebal z lavicky a zadrhol
sme sedeli cez prestavku skolsku v parku a zrali a okolo siel taky mladsi chalan zo skoly s dvoma nie moc peknymi babami a kamos ako prechadzali okolo nas(vzd mozno 1m viac nie) pocuj ty , to moc na nich nezarobis ako pasak
raz som si pukala prsty(okey,dost navykove toto -nerieste),a jedna kamoska ze aj ja si pri tej prilezitosti puknem.. ale mala na mysli ze pukne prsty..
aboo este sa tej kamoske stalo:mala zlomenu ruku a cez hodinu isla na wc,a dodala:mne to bude trvat dooost dlho,chapete!akozee... nee tak dlho,ale s tou rukou.. njn..ved sak jo..
raz ked sa ma jeden chalan spytal, ze ci s nim nechcem chodit, tak som nesuhlasila a on sa spytal preco a mna nenapadlo nic ine, len to, ze viera mi nedovoluje
ale inak tychto zajebov mam strasne vela, len prave kde chcem, ma nic nenapadne
Boze... ja toho mam Mama raz na dovolenke v Tunise potrebovala spytat policajta kde je najblizsia lekaren a po anglicky sa ho opytala namiesto "mozete mi pomoct" "mozem vam pomoct"..
A ja som zapotila blbost, z ktorej sa zo mna dva roky ludia smeju... Ak si predstavime strom - dub a na nom jeho plody - zalude, tak oni maju take male ciapocky... A na tom ma kamoska naucila zapiskat... a ja som raz trepla blbost ze viem piskat na zaludi... cize..
najdebilnejšie? vážne najväčšia sprostosť, čo som v slabej chvíli vypustila z úst bolo, že pivo horí...nepýtajte sa, inak som vcelku inteligenčne aj duševne v poriadku (asi )
No ja chodim sprevadzat na jeden hrad a jedneho dna sa mi stala taka mooc vtipna prihoda.Bola som prave so skupinou v muciarni.Uz som dohovorila a chcela som povedat:"Mozme sa z muciarne presunut" a namiesto toho vyslo zo mna:Mozme si ho z muciarne vysunut.Mali ste vidiet tie fejsy a potom este s tymto hradom-tiez som raz sprevadzala a na konci prehliadky je taka kniha navstev,do ktorej sa mozu turisti zapisat.Chcem povedat:Tu sa mozte zapisat.Z mojich ust vsak zaznelo:Tu sa mozte zasypat.
neviem preco ale pocas strednej som sa naucil jedavat na hodinach a raz som si doniesol priamo od mc ranajkove menu a na slovine som pil cez slamku kofolu a zrazu ked mi ten napoj dosiel, vydalo to taky ten klasicky zvuk a na to sa nasa, sice mila, ale povedzme objemnejsia profka otocila, hodila po mne kriedu ktorej som stihol ledva vyhnut a zrevala - "filiiiiiip!!!! uz zasa zeriete!!!! to si ako predstavujete?! keby ste zral nieco zdrave aspon ale nervy mi tu zeriete."
a ja na to - no dovolte, ja po prve papam a po druhe len nizkokaloricke jedla a nie tu vase nervy
a vtedy sa zacala cela trieda strasne smiat a mna vzapati skoro trafila dalsia krieda
hmm,volal som do Ten expressu a dost ma sralo ze mi neposlali pengy a namiesto: cez vasu kuriersku sluzbu som si objednal,som povedal: cez vase KUREVSKU sluzbu.... ale ja som si to nevsmimol,az kamarati co sa ujebavali mi to povedali. A ja ze preco ta zenska na druhom konci taka na....
napadla ma ďalšia sprostosť na franine som sa trochu pozabudla a začala som s kamarátkou strašne nahlas o niečom hovoriť...franinárka , ktorú to po chvíli prestalo baviť, na mňa po chvíli zahučala ,,Neruším ťa náhodou, Lenka?" ja som sa len letmo pootočila a s úsmevom odvetila ,,Trochu, ale to nevadí, na hlučné prostredie som zvyknutá"
sa stalo tento rok na festivale na červenom kameni: vedúci našej skupiny mal postrážiť svoje dve decká, samozrejme, jedno sa stratilo. to už bolo večer, tak to už bolo pre všetky nezainteresované osoby zatvorené a tak teda náš vedúci zahlásil na pódiu, že sa mu stratilo decko, že keby ho dakto videl, nech donesie. samozrejme potom prišla partia trochu pripitých šermiarov (už nepamätám z akej skupiny) dvihli to decko do výšky jeho očí a pýtali sa: ,,je to tvoje?" ,,nie." ,, no do riti, ešet si vyberaj!"
alebo keď nám tam chalan od nás ožratý zaspal na pódiu (samozrejme že večer, nie počas vystúpenia a potom ráno prišiel organizátor so slovamy: ,,zoberte si to hovado z pódia!" tak sme ho naložili na deku a hodili do sena
vecer idem ku kamaratovi, vonku 29°C o desiatej vecer... a zvonim a chalan co zdvihol sa zacal pytat a ujeby ze ma nepusti... a ja ze "Pusti ma, zima mi je!" a som sa varila vo vlastnej stave
alebo aj kamoska podobne mi zapotila, ked sa mi zlomil nanuk a ostal mi v ustach a som ledva dychala aky bol ladovy a ona:"Horuce???"
este u nas v parte sa baby ludia objatim, chalani s babami objati, ale chalani medzi sebou si daju peste k sebe... a neviem preco minule ku mne prisiel jeden s pestou... a ja ze flip, ideme sa rozlucit po "chalansky" ale svojou pestou som trafila dobrych 10 cm pod jeho a ja na to len:"ups, este raz"
hrame s kamaratmi karty faraona (vysnik meni, pre tych co nevedia) a som dala vysnika a ostala mi na ruke jedna karta a som sla menit a zahlasila:"niznik!" namiesto farby
no jo, východňári sú divný, moja triedna je východňárka, takže asi tak ale né sandy, neber si to osobne, radšej nechcem vedieť, čo si tam hovoríte o bratislavčanoch...
no my mame na anglictine taku staru vykopavku a raz sme si prekladali casti oblecenia a setko uz bolo asi minute a na mna naliehala tak ja ze "trensle" a ona ze "to ako sa vyjadrujes?????" "okeej tak to co chalanom kryje ftaka " co som na to mala povedat?
.....sme sa raz na telesnej trochen ulievali a thak sme sedeli s kamkou na zemi na okraji telocvicne....a mala nejaku kavovu cokoladu....a zadrela ze:"Dve hodiny zjes o polnoci a o tretej si hore..." xDxDxD ae planovane xcela povedat ze ked zjes dva kusky o polnoci thak do tretej si hore xD jezisi proste placem od smiechu xDxDxDxDxD
Ked sme boli mensie, sme hrali taku hru (dost detsku ) ze kamoska mala rozpravat nazvy stromov a zacala jedla,buk, debla (toto malo byt jedla) skoro nam vyprskli sliny,co sme sa rehotali ako posahane.
alebo siba v riti namiesto ryba v síti pri potoku,kde bolo plnooo ludi.
raz sme šli s mamou a s otcom od babky domov a už sa stmievalo...mama je veľmi citlivá na chlad (aj keď vtedy nám s otcom bolo horúco) a zrazu poveala "uf ako sa ochladilo...až sa mi ježi chlpia"...no my sme v tej chvíli kukali na mamu že čo to povedala a keď nám to došlo tak sme sa skoror neudržali na nohách....
s kamoškou sme sa rehotali na biológii a kamoška spomenula jednu profesorku so skvelým menom Džumoratová a tá kamoška mi v záchvate smiechu hovorí, že: jakí sme džumoratoví ! mne to došlo dosť že rehotavé
no tak my sme v piatok išli večer domov a na námestí sme mali nejaké tie slávnosti...otec vravel, že celý deň boli nejaké tie cesty zatvorené..keď sme šli okolo námestia (nie presne po námestí) počuli sme hudbu a mamina zapotila: na námestí sa mutaluje...namiesto mulatuje....neviem...vtedy mi to prišlo strašne vtipné... alebo o niečo neskôr sa rozprávali o tom ako otec lúbi do niekoho rýpať keď šoféruje (šoférovala teta a otec jej furt do toho brblal a robil sa múdrym lebo si robí autoškolu) a mamina hovorila príhodu o tom ako raz v BA zablúdili lebo otec sa zasa robil múdrym a zle jej povedal kde má odbočiť, no otec povedal že veď aj ona chcela zle odbočiť najprv...a ja že: vidíš aj tak ste tam nedorazili hneď na prvý krát...a ona na to: no hej ale tak vieš to je len dobre...aspoň vedia v robote že pracujem...keby som auto nechala celý týždeň len tak sedieť...teda stáť.... no ja som zasa nemohla....ale teraz sa aspoň hneď opravila...
dnes som sa rozprávala s kamoškou o tom, že na oslavu mojich 18-tin chcem ako prípitok šampanské a ona mi na to povedala že u nich to bol tvrdý prípitok a ja na to že "no jasne, veď to malo len 17%" a ona že "no prepááč" a ja jej na to, že vlastne som to nemyslela zle ale že to nebolo tvrdé a ona zapotila "neboj nebudem sa urážať zato že si myslíš že môj tvrdý chlast bol mäkký"....neviem či aj vám to príde vtipné, ale mňa tov tej chvíli celkom pobavilo...
prečo v tejto rieke nerastú ryby? to dal kamoš a ešte keď sme šli z poľska autobusom a bol som taky ospaty, vyliezol som z busu a hovorim: s kym mame hodinu? xD podaj mi tanier chcem sa učesať..a z dnesneho vecera..nema tu niekto keramicke vreckovky? ah boze, to kazdy den nieco nove dame.. si jak mala Jaruna alebo si ako male pexeso
mam na hlawe zimušnúú pesničku a cela som tým powedat ..že mám na mysli vianočnú pesničku .. aleboo mojaa slovenčináárka nazvala Mariu tereziu že Marka-Terka raz som sa pytala kamoksy že "čo je poteejto??" (myslela som tým hodinuu) a ona mi odpowedala "šak zemiak ne??" ..weela takýých bolo
mali sme hodinu matematiky a preberali sme ihlany....na tabuli bol príklad a učiteľka hovorí "tak tu ešte niečo treba vypočítať.vie mi niekto povedať čo potrebujeme?" a spolužiak na to "prestávku"...
alebo dnes na hodine dejepisu....neviem presne o čom sa v treide rozprávali, lebo som nedávala pozor, ale bolo to niečo s chybami...a spolužiak vedľa mňa hovorí "nikto nie je dokonalý...aj mne chýbajú chyby..."
moja kamoska raz na slovencine: dosla profka, s ktorou sa vzajomne straaasne nenavideli. A profka sa pyta: "Tak, koho si dnes vyvolame?" a kamoska: "co tak napriklad Satana?" a profka hned: "Martinakova k tabuli!"
Ja na dejaku, ked uz som chcela, aby sme skoncili new latku: Vsetci pomreli a zili stastne az do srmti
Kamoske dosla fyzikarka do triedy a kamoska stastny usmev na tvari. A profka ze: Ak si myslite, ze vam tento krasny den nemoze nic prekazit, uz sa na tom pracuje
minule na telesnej sa rozpravali dvaja spoluziaci (Fero a Jojo). a Fero zo srandy hovori akurat ked isiel okolo profesor: "Jojo ty k***t!". A profesor na to:"Fero, to si povedal Jojovi?". A Fero: "Nie pan profesor. Vam." DD
no mne osobne sa to nepodarilo tento zader ale mojmu spoluziakovy Pipovi.
mali sme hodinu technologie a Pipo odpovedal, kedze sa nic neucil ol dost nervozny a spoliehal sa na nasu pomoc, profka mu dala otazku ako zosvetlime omacku a spoluziak mu sepkal ze maslom ale v strese este chvilku pockal kym povedal maslo a vtom profka povedala ze vajecnym(a on mal dopovedat slovo: zltkom) a nakoniec vypustil to slovo maslom. cela trieda sme boli v krcoch ze vajecne maslo a prosfka mu dala z fleku 5ku
a mam este jeden zader to este zo zakladnej to sa ucitelka pytala spoluziacky na svetove rasi, a zabudla na belochou tak jej ucitelka pomohla otazkou a akej rasi si ti Lucia? a ona odpovedala ruzovej .)
náuka o spoločnosti: "najpopulárnejšia myšlienka praveku?" "homo erectus"
ja- vo vlaku som sa rozprávala s kamoškou (Saša) o tom ako chcem kúpiť môjmu psovi (Tina) postroj...s vážnosťou jej vysvetľujem: " vieš, ešte neviem či pôjdem s majou niekam v piatok, lebo neviem či zajtra stihnem všetko čo som chcela...vieš bundu si musím kúpiť, SAŠI postroj musím kúpiť...." ona mi pritakáva a zrazu sa obe pozrieme na seba a začneme sa smiať.....došlo nám totiž čo som povedala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
(samozrejme,tak ako som to myslela som to pochopila len ja )
smola, že to bola mačka
Ja davam casto nejake hlasky tak uz si ich radsej ani nezapamatavam
a ja na to:"aku vtaciu budku???"
a este pak si spominam posledne na stanovacku
kamos hovoril bratrancovi co mal dobre uz vypite ze nech ide dat tie piva do vody(dunaja-do sietky) a ja ze to mu radsej nehovor lebo padne do potoka ..vsetci v ujeboch disappointed:berte s rezervou mal som v sebe par piv a pol flasky malinovice spisskej
2. Po zhliadnutí dievčaťa s chudučkými nohami (moja slabosť), som kamarátom zahlásil: ,,Pozri, tá noha má dobré holky"
ale kamos vedie v hlaskach on co zadelil skoro som sa vtedy z*ebal z lavicky a zadrhol
sme sedeli cez prestavku skolsku v parku a zrali a okolo siel taky mladsi chalan zo skoly s dvoma nie moc peknymi babami a kamos ako prechadzali okolo nas(vzd mozno 1m viac nie) pocuj ty , to moc na nich nezarobis ako pasak
alebo:ma nesmej,ked sa fotím!
aboo este sa tej kamoske stalo:mala zlomenu ruku a cez hodinu isla na wc,a dodala:mne to bude trvat dooost dlho,chapete!akozee... nee tak dlho,ale s tou rukou.. njn..ved sak jo..
ale inak tychto zajebov mam strasne vela, len prave kde chcem, ma nic nenapadne
A ja som zapotila blbost, z ktorej sa zo mna dva roky ludia smeju... Ak si predstavime strom - dub a na nom jeho plody - zalude, tak oni maju take male ciapocky... A na tom ma kamoska naucila zapiskat... a ja som raz trepla blbost ze viem piskat na zaludi... cize..
-prosim vas kedy mi ide najblizsi vlak do ziliny?
-o piatej
- uhm, a moze sa v nom prenasat aj autobus?
ostatni sme uz boli uplne v kolenach, ale nejako sa mu to uz podarilo skoncit
Moj hlod: ked zavriem oci tak nevidiim...
(vdaka autorke za napad )
a ja na to - no dovolte, ja po prve papam a po druhe len nizkokaloricke jedla a nie tu vase nervy
a vtedy sa zacala cela trieda strasne smiat a mna vzapati skoro trafila dalsia krieda
"Počuješ to? Tá sova si zapla kompresor!"
alebo keď nám tam chalan od nás ožratý zaspal na pódiu (samozrejme že večer, nie počas vystúpenia a potom ráno prišiel organizátor so slovamy: ,,zoberte si to hovado z pódia!" tak sme ho naložili na deku a hodili do sena
alebo aj kamoska podobne mi zapotila, ked sa mi zlomil nanuk a ostal mi v ustach a som ledva dychala aky bol ladovy a ona:"Horuce???"
este u nas v parte sa baby ludia objatim, chalani s babami objati, ale chalani medzi sebou si daju peste k sebe... a neviem preco minule ku mne prisiel jeden s pestou... a ja ze flip, ideme sa rozlucit po "chalansky" ale svojou pestou som trafila dobrych 10 cm pod jeho a ja na to len:"ups, este raz"
chod nabok bo nepocujem
alebo: normálne mojeho starého otca s tými korbáčmi dobili na smrť! ale on to potom prežil...
alebo siba v riti namiesto ryba v síti pri potoku,kde bolo plnooo ludi.
ja som toho zadrela teda pekne vela ale take nieco cerstve napr. ze:
-Co je to ludova slovesnost?
- To su diela co vytvorili ludia!
a v zapeti som si predstavila jak opice rozpravaju rozpravky
...to neni az take moc ftipne ale nic ine ma teraz nenapada
Kamoška, s ktorou sa vidím dvakrát ročne, sa pýta ,,uvidíme sa ešte?" ja na to ,,osud je k***a krutý, určite"
...alebo ,,Ty si krava od prírody.Tvoj foter bol zoofil, ak nie vôl."
Suplujúca anglinárka /skepticky/ :,,Do you speak English?"
Spolužiak: ,,Yes, I am."
A ešte sme mali učiteľa informatiky, ktorý namiesto súbor + uložiť vravieval súložiť
alebo dnes na hodine dejepisu....neviem presne o čom sa v treide rozprávali, lebo som nedávala pozor, ale bolo to niečo s chybami...a spolužiak vedľa mňa hovorí "nikto nie je dokonalý...aj mne chýbajú chyby..."
Ja na dejaku, ked uz som chcela, aby sme skoncili new latku: Vsetci pomreli a zili stastne az do srmti
Kamoske dosla fyzikarka do triedy a kamoska stastny usmev na tvari. A profka ze: Ak si myslite, ze vam tento krasny den nemoze nic prekazit, uz sa na tom pracuje
no mne osobne sa to nepodarilo tento zader ale mojmu spoluziakovy Pipovi.
mali sme hodinu technologie a Pipo odpovedal, kedze sa nic neucil ol dost nervozny a spoliehal sa na nasu pomoc, profka mu dala otazku ako zosvetlime omacku a spoluziak mu sepkal ze maslom ale v strese este chvilku pockal kym povedal maslo a vtom profka povedala ze vajecnym(a on mal dopovedat slovo: zltkom) a nakoniec vypustil to slovo maslom. cela trieda sme boli v krcoch ze vajecne maslo a prosfka mu dala z fleku 5ku
a mam este jeden zader to este zo zakladnej to sa ucitelka pytala spoluziacky na svetove rasi, a zabudla na belochou tak jej ucitelka pomohla otazkou a akej rasi si ti Lucia? a ona odpovedala ruzovej .)
spoluziak: ako ti vysiel ten priklad?
evka: ano,mam doma internet.
doteraz neviem ako mohla pocut nieco take.
a mne sa stalo to ze ked som bola v bufete si kupit hot-dog sa ma pyta a s kecupom alebo horcicou a ja ze dobre moze byt.lol
náuka o spoločnosti: "najpopulárnejšia myšlienka praveku?" "homo erectus"
ja- vo vlaku som sa rozprávala s kamoškou (Saša) o tom ako chcem kúpiť môjmu psovi (Tina) postroj...s vážnosťou jej vysvetľujem: " vieš, ešte neviem či pôjdem s majou niekam v piatok, lebo neviem či zajtra stihnem všetko čo som chcela...vieš bundu si musím kúpiť, SAŠI postroj musím kúpiť...." ona mi pritakáva a zrazu sa obe pozrieme na seba a začneme sa smiať.....došlo nám totiž čo som povedala....