ja som prisla z chaty, tie vyroky vsetky, to by som mohla napisat knihu ale tak dnes hmm zabijak bol ked spoluziak vysiel cez okno na strechu ja som mu zavrela okno a on zacal kricat ze on je klaustrofobik ze mu mam otvorit inak tam umrie a tak, ved vies, chaty
Cigán po tom, čo ho už viackrát chytil revízor, si ide konečne kúpiť voľný lístok na mestskú hromadnú dopravu. Predavačka sa pýta: "Na mesiac?" Cigán na to: "Dik, šaľena ši ??? Šak tu, po Prešove... =D
no bola som vonku s kamoskou a so psom .. mam 15 metrov dlhe voditko ..no a ked sme boli pri lese tak sme stretli takych 2 malych zatulanych psov no a zacali na nas cerit zuby tak sme pridali do kroku a oni mi zacali ožužlavať voditko(tahalo sa za nami po zemi) a pustili ho az ked sme presli na cestu medzi ludi ...strane sme sa na nich smiali
@pubertslatinocelny chodím väčšinou na detskú omšu a po kázni deti hovoria svoje prosby do mikrofónu. To je často najvtipnejšia časť omše Už prosili aj za lacnejšie baterky do autíčka, "aby sme sa znášali" atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
» www.birdz.sk/forum/co-je-s-k...
A ešte našich pri raňajkách
" ta keď s ním narábaš tak jak s mikrovlnkou ani sa nečudujem klaudi programátorka prvej triedy "
a Boh sa musel dost smiat na tom tiez podla mna
Baba č.1 : Ty počúvaj , ako sa volá tá kniha čo majú arabi miesto biblie?
Baba č.2 : A čo ja viem ... tisíc a jedna noc?
Podarené boli
» www.dfens-cz.com/view.php?cisloc...