akoze nech je clovek aky chce to jejdno pokym tym nikomu neublizuje ale neznasam ked sa nekdo bije aby ukazal aky je (no nwm co kkt jedine) aky to ma zmysel ? ale to tym ludom nevysvetli nikdo ze ziadny , maju to v hlave vymetene
keď niekto klame! a keď je niekto celé dni pesimistický a kazí tým náladu aj mne...keď vás to nebaví tak sa kašlite na to, zavrite sa do izby a neničte život ostatným! ...a to je asi tak všetko
keď mi niekto klame do očí a ešte príklad chovania : " chcem od neho odísť lebo ho nenávidím, a za 2 minúty potom pred dotyčným milujem ťa" neviem ako tento jav nazvať. debilita?
najviac agresivitu, ale namyslenosť, povrchnosť a negativitu. A keď stále niekto píše nejaké samovražedné depresívne veci. To sa nedá čítať, najradšej by som im hlavy obtrhal!
Ľudia ostatným vyčítajú tie zlé vlastnosti, ktoré oni sami na sebe podvedome nemajú radi (neznášajú). Hlavne sa treba pozerať na tie dobré vlastnosti ostatných ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a ich existenciu
@zuzk496 namyslenosť je tak trochu ako neúprimnosť a ty vieš, že to nemusím vôbec a vieš čo to so mnou robí.