noo ja na chalanoch napr neznasam ked sa predvadzaju....alebo ked machruju ze sa biju a kktiny ze chlascu ze vydrzia a tak a ked na to pride zdupkaju...alebo ked otravuju... asi vsetko neviem ked daco napadne napisem...
To o tej diskusii som skor myslel, ze sa zamerajme na to prijemnejsie...to nesuviselo s tou prvou polkou prspevku...ale aj keby ano, tak tam to nebude az take vyrazne ako tu...
preco by som sa mala rozpisovat, co nenavidim na muzoch, ved aj na zenach nenavidim vela vlastnosti
vseobecne na cloveku (bez ohladu na pohlavie) neznasam hlavne pokrytectvo a pychu
a ked uz ti muzi, tak asi to nechapanie niektorych veci, a zneuzivanie fyzickej sily, schopnost nasilia, vysoke ego, ale zasa mozem napisat, ze aj zeny vedia byt svinske a zakerne
girlfrommorgue-podla mna je ooooooovela lepsia ignoracia ako ked niekto zacne hystericky bliakat...proste to je jedno ooooooooobroske plus ktore u mna chalani maju lebo este som sa nestretla s hysterickym chalanom
aaa co nemam rada? hmmm
po 1. veeeelmi vysoke ego (proste to je najnajnajnajnajhorsie ak si chalan mysli ze je kral sveta..)
2, ked sa ozeru a nenapadne ich nic lepsie ako sa ist bit (jedno s kym a jedno preco... traaaapne)
noo a na baby tu nadavat nebudem lebo ma napadlo viac veci co mi vadi nez na chalanoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1) naivitu
2) na tych mladsich, ze sa rehocu na kazdej picovine
3) urazlivost - aj naj kamaratky sa dokazu na seba nasrat za barz jaku malichernost
4) nafukovanie problemov - z komara vedia spravit somara
5) osbne mi vadi ze je len malo technicky zdatnych zien (pocitace a tak). nebolo by zle mat kamaratku nejaku sietovu expertku
Zatial ma viac nenapada, ale urcite je toho viac co na nich neznasam..
* UPREDNOSTNOVANIE KAMARATOV
* To že za každu cenu chcu byt velkí davaci
*A hlavne toto: Ked nevedia byt galantní k žene....
a na Babach?? Toho je neskutočneeee vela, baby su omnoho večia kravy: *Neznasam ked sa fotia a hadzu silene pozičky a hraju sa na velke modelky
*ked nevedia byt samy sebou
*ked sa vzajomne ohovaraju
*ked venuju svojmu vzhladu viac casu ako je pekne
*ked si myslia ze su nadherne a pritom to vobec neni pravda
*ked sa daju do debatneho kruzku chichocu sa a ojebkavaju chalanov
*ked sa urazaju
*ked vidim ako "balia chalanov" ako take truby posekane
Radsej zalozme diskusiu "Co miluju zeny na muzoch a naopak"
okrem iného hore uvedeného je zatiaľ všetko...
preco by som sa mala rozpisovat, co nenavidim na muzoch, ved aj na zenach nenavidim vela vlastnosti
vseobecne na cloveku (bez ohladu na pohlavie) neznasam hlavne pokrytectvo a pychu
a ked uz ti muzi, tak asi to nechapanie niektorych veci, a zneuzivanie fyzickej sily, schopnost nasilia, vysoke ego, ale zasa mozem napisat, ze aj zeny vedia byt svinske a zakerne
aaa co nemam rada? hmmm
po 1. veeeelmi vysoke ego (proste to je najnajnajnajnajhorsie ak si chalan mysli ze je kral sveta..)
2, ked sa ozeru a nenapadne ich nic lepsie ako sa ist bit (jedno s kym a jedno preco... traaaapne)
noo a na baby tu nadavat nebudem lebo ma napadlo viac veci co mi vadi nez na chalanoch
na muzovi: ked si mysli, ze je majster Zemegule a prilahlych oblasti