So sebou nosím max. pomádu, doma mám poruke (t.j. na vrchu enormnej kopy kozmetických hovadín) čiernu a modrú ceruzku, riasenku, nepoužívaný korektor a jediné tri tiene, kt. používam.A veľké vedro vazelíny.
nooo proste.............. ruze spiraly sprej vonavka, odlicovac , kremy laky balzamy .....=D nooo je tooho vela a a aine somariny podla toho kde idem .......a bo ci doma..........
no takto... keď niekam cestujem samozrejme celá výbava hej ale bežne čo nosím v taške tak tam mám hrebeň, ceruzku na oči, špirálu, tabletky od bolesti, tabletky na alergiu, kvapky do očí, balzam na pery, rúž a nejaké sponky... väčšinou to nevyužijem vôbec, ale človek nikdy nevie a tak to nosím so sebou... ale neni toho ani veľa...
Ale potom také tradičné veci akosekáčik na mäso, motorová píla, revolver, párik ručných granátov, tri ampulky s jedom (ten podľa nálady), rušičky signálu, čarovná palička, mŕtva ryba. farbičky, sekera, čiapka kata, putá, chlpaté papuče...
no... tak nie je to originál kozmetická taštička, ale mám tam špirálu, ceruzku, make-up, zrkadielko potom ibalgin, tampóny a leukoplast. tiež aj zopár sponiek a gumička.
co vsetko mam v tej domacej sa mi nechce menovat tak aspon najzakladnejsie veci.... v kabelke so sebou nosim dezodorant, tekuty makeup, puder, cierna linka, cierna ceruzka, hneda ceruzka na obocie, 2 lesky na pery, oblubene tiene-cierny, strieborny, biely, modry, ruzovy, fialovy v jednom, lesk na tiene, struhatko, vreckovky, tampony, male zrkadlo, hreben...
make-up, aplikatory, minimalne 5 leskov na pery, aspon 4 ocne tiene, 2 ruze na pery, jedna maskara, jedna cierna ceruzka na oci, jedna ciera linka na oci, jeden balzam na pery, dve farby na licka, odlicivac, podkladovy krem, a hojivy zazrak a konturka na pery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
So sebou nosím max. pomádu, doma mám poruke (t.j. na vrchu enormnej kopy kozmetických hovadín) čiernu a modrú ceruzku, riasenku, nepoužívaný korektor a jediné tri tiene, kt. používam.A veľké vedro vazelíny.
potom by som vedela pisat...............
Ked niekde idem,napchám si všetky tie veci do predného vrecka batohu..
Ale potom také tradičné veci akosekáčik na mäso, motorová píla, revolver, párik ručných granátov, tri ampulky s jedom (ten podľa nálady), rušičky signálu, čarovná palička, mŕtva ryba. farbičky, sekera, čiapka kata, putá, chlpaté papuče...
Takže mi nesmie chýbať hlavne tá taštička
Ty jeden metrosexuál!
Neštartuj hneď. Cháp aj iných.
make-up, čierna ceruzka na oči, špirála, 2x očné tiene, asi 3 lesky na pery, taká emulzia na posilnenie nechtov, priesvitný lak na nechty, pinzeta, manikúrové nožničky...
ja som úchyl na kozmetiku.
Ja som nervózny keď mám mať cez leto zo sebou peňaženku
Takže som ťa precenil, keď som ťa vyzval na pochopenie.
Ale to nič, dnes si idem kúpiť kozmetickú taštičku, a potom všetci uvidíte, čo si ja do nej napchám.