ja som začal variť (čo teda nemôžem povedať, že sa učím, lebo sú to brutálne jednoduché jedlá, ale cítim to ako win v mojom živote ), ale inak asi nič, do školy toho mám furt celkom dosť, takže sa učím to, čo by som sa asi učil normálne (ale menej efektívne a s oveľa väčším odporom)
oprášil som duolingo a robím si aspoň tie opakovacie testy na franinu a ruštinu, čo ma vie dosť vytočiť, ale pracujem na svojom streaku aspoň ale žeby som sa začal učiť niečo svetoborné, to úplne nie
čo je asi škoda, keďže asi všetky online vzdelávacie veci sú teraz buď zadarmo, alebo za zlomok ceny, ale proste haló, ja chcem ísť na pivo, nie byť jadrový fyzik
strasne ten cas prejebavam uprimne, toto obdobie mi hrozne nevyhovuje ale skusam sa teraz par dni ucit hrat na gitaru, cvicim, ak mozem ratat aj to a chcel by som zapojit este aspon nemcinu
Nič moc produktívne nerobím. Začala som variť, už aj zložité veci a som na seba celkom pyšná, že mi to tak dobre ide Okrem toho pečiem, učím sa robiť najlepší domáci chleba a celkovo vylepšujem survival skills, chcem si vyskúšať kváskovanie. Ušila som ručne ihlou a niťou asi 8 rúšok, takže som sa zlepšila celkovo v ručných prácach. No a okrem toho sa snažím veľa čítať, aj keď sa mi na to niekedy ťažko sústredí.
Ale budúci týždeň by som chcela urobiť už aj niečo produktívnejšie, asi si už fakt zapnem ten excel a naučiť sa robiť s kontingenčnými tabuľkami.
Praveze nerobim viac veci ako obvykle, lebo aj tak pocas dna akoze pracujem. Akurat viac peciem, resp. peciem z kvasku, lebo v poslednom obdobi som uz vobec nepiekla. A po 5 rokoch som rucne dokoncila presitie starych siat na suknu. Ale vobec necvicim na hudobny nastroj ako obvykle, lebo mam stale problem s rukami.
Snažím sa naučiť pracovať s Illustratorom a s Figmou. Taktiež si pozerám nejaké kurzy na Coursera (niečo niečo Well Being, a Buddhism and Modern Psychology). A popritom veľmi málinko a veľmi pomaly zabŕdam do taliančiny. A ešte sa snažím ťapkať po klavíri, ale tam je to fakt viac o tej snahe ako o nejakom reálnom výsledku.
lol nic, nemam cas na nic, cvicim, pracujem, pisem bakalarku o jedenastej padnem mrtva do postele proste nic mi neubudlo z povinosti, pravzee sa mi rozjebal rytmus dna, coz to zhorsilo ale uz som si vybudovala novy (coz zasa bude narocne to zmenit potom
ale jasne ze som si kupila nadsene 2 automatizacne kurzy na zaciatku ale vobec som sa k tomu nedostala dufam ze cez sviatky
zlepšujem sa vo varení, upratujem, dizajnujem v jednom grafickom proograme, cvičím online jogu a keď už nechcem byť stále zavretá medzi štyrmi stenami, tak idem vyvenčiť štvornohého kamoša niekam do prírody..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
oprášil som duolingo a robím si aspoň tie opakovacie testy na franinu a ruštinu, čo ma vie dosť vytočiť, ale pracujem na svojom streaku aspoň ale žeby som sa začal učiť niečo svetoborné, to úplne nie
čo je asi škoda, keďže asi všetky online vzdelávacie veci sú teraz buď zadarmo, alebo za zlomok ceny, ale proste haló, ja chcem ísť na pivo, nie byť jadrový fyzik
ale snáď aj to raz príde
Ale budúci týždeň by som chcela urobiť už aj niečo produktívnejšie, asi si už fakt zapnem ten excel a naučiť sa robiť s kontingenčnými tabuľkami.
akože nie veľmi úspešne, ale veď mám ešte čas
už to celkom ide
ale jasne ze som si kupila nadsene 2 automatizacne kurzy na zaciatku ale vobec som sa k tomu nedostala dufam ze cez sviatky