Teraz je to presne rok, čo sa v našich končinách začala šíriť hnusoba a prijali sme opatrenia, využili ste ten čas na seberozvoj a učenie nových zručností? Beriem čokoľvek od pečenia chleba, cez štrikovanie po kotúľ vzad
Neviem.. Ja nejak zručnosti naberám vekom automaticky a nepozastavujem sa nad tým, že túto vec som nevedel a už som sa naučil.. Chcel som sa ale učiť jazyky, ale neviem sa k tomu donútiť, nájsť dobrú aplikaciu, cez ktorú by som sa to naučil, keď teda nie sú otvorené jazykovky, čo by ma najviac donútilo učiť sa.
Ani neviem ktorá je najlepšia apka, ale uvažujem najviac nad Duolingom, čo sa tu najviac spomínalo. Snáď ma to chytí, lebo mal som také nahrávky španielčiny na počítač a dajak divné to bolo.a hneď na mňa spustili španielsky, pritom som im nerozumel ani "ň". ?
samozrejme, sportujem, vzdelavam sa vo svojom odbore, zlepsujem sa v jazyku, zacal som sa ucit hrat na bicich, teda zatial len na training pade, zacal som sa otuzovat..
@patrixo@7 učím sa robiť šnúru a špagát zmenila som prácu a tiež sa vzdelávam v obore - mám mentora, 'chodím' po online školeniach, experience sharingoch a kurzoch. začala som nanečisto investovať do akcií a vyvíjať nejaký plán. a ešte sa chcem naučiť viesť zero waste domácnosť, to bolo moje novoročné predsavzatie a je to skôr dlhodobý plán
konečne som rozbehla blog o svojej dlhodobej vášni a chystám sa podnikať, urobila som si taký kurz z psychológie na coursere, veľa som kreslila no a snažím sa doma aj cvičiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na splitboarde