Napíšte nejakú vec, ktorú nevie nikto okrem vás. Nemusí to byť práve čojaviem, že ste Jára Cimrman alebo že ste niekoho zabili, ale možnože tajne chcete vlastniť hotel alebo niečo jednoduché ako mám rada ružovú (nemám). Takže?
Ale inak, dobre. Priznávam, že som mala na večeru praženicu zo štyroch vajec a jednej mega veľkej cibule, s troma krajcami chleba a priznávam, že som totálne prežratá a stačilo by mi aj menej.
keď som u frajera tak pravidelne chodím kontrolovať dvere, či sú dobre zatvorené lebo raz ich jeden jeho spolubývajúci nezavrel. chodím na wcko miliónkrát denne a aj v noci len aby som mohla ísť okolo tých dvier a okontrolovať ich. a nieže by som sa na ne pozrela a videla, že sú zavreté tak ok. ja ich musím poohmatkať a detailne sa o tom presvedčiť
@mielikki to áno, ale bolo to myslené akože doteraz, odteraz to budeš zdieľať s birdzákmi a zvyškom googluovládajúceho sveta
a páčia sa tie odpovede :happy: (aj napriek tomu že sú niektoré.. smutnejšie?)
@greyness aj u nas rano kukám že dvere otvorené a pravdepodobne tak boli celu noc ma skoro šlak trafil a tiež ich odvtedy občas pred spaním kontrolujem
čo o mne nikto nevie. no neviem či to niekto vie, ale ked robím priatelke kávu, vždy jej tam dám viac cukru ako si dáva ona a potom že prečo je káva odomňa lepšia
@moonbeam a ja že som originálna.. ach ach, nevedela som, nevadí
k cynikom a skeptikom, ktorých sa tou našlo požehnane- malo to byť ako zaujímavosť, lebo ťažko sa nájde nejaká zverejniteľná vec ktorú naozaj nikto nevie.. nešlo mi o vaše tajomstvá alebo tak, nač by mi to bolo..
a chcem sa zapojiť do vlastnej ankety- v škôlke som poobede spala len jediný raz za celé tie roky (aj to keď som vlastne spať nemala, lebo sme mali angličtinu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale inak, dobre. Priznávam, že som mala na večeru praženicu zo štyroch vajec a jednej mega veľkej cibule, s troma krajcami chleba a priznávam, že som totálne prežratá a stačilo by mi aj menej.
a páčia sa tie odpovede :happy: (aj napriek tomu že sú niektoré.. smutnejšie?)
a je to vonku!
just kiddin
» www.birdz.sk/forum/prezradte...
k cynikom a skeptikom, ktorých sa tou našlo požehnane- malo to byť ako zaujímavosť, lebo ťažko sa nájde nejaká zverejniteľná vec ktorú naozaj nikto nevie.. nešlo mi o vaše tajomstvá alebo tak, nač by mi to bolo..
a chcem sa zapojiť do vlastnej ankety- v škôlke som poobede spala len jediný raz za celé tie roky (aj to keď som vlastne spať nemala, lebo sme mali angličtinu)