Ráno vstanem, pozriem čo nové na internete, zoberiem si jogurt, neskôr si zahrajem nejakú hru, alebo pozriem film, naobedujem sa, osprchujem sa a idem do mesta.
weekend sa mi zacina v piatok, to robim vyskum cytostatik na katedre, sobota - dospat tizden, internet, ist do baru s kamaratmi, a v nedelu si robim pripravu na analu a organicke syntezy, vecer do Acka na pifko
v Sobotu doobeda upratujem cize pomaham v domacnosti, som na internete a niekedy chodim vecer von... niekedy vecer si zasa lahnem na postel a premylsam... ale najcastejsie som na nete
veľmi dlho spím, pc, sprcha, niečo zjesť a von. piatok, sobota večer - kamaráti, môj drahý, zábava atď a v nedelu len vyspávam, poflakujem sa po byte a večer môžno von, ale už vo všetkej slušnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
ako povedal klasik: "Šport je sračka!" (ale to nemyslím doslovne, len preferujem iné druhy športu
A ten párny proste... Idem von a neriešim.
to čo každý deň...