Lezie mi to na nervy. Moja rodina ma furt porovnava s mojou sesternicou. A ja ju neznasam. Lezie mi na nervy. Ma 16 a je to kurva. Cim je lepsia? Preco ma s nou porovnavaju? Furt pocujem pozri ako sa pekne oblieka,maluje etc. Oblieka sa uchvatne pudh-up s
máš svoj život, tak jeb na nich vždy sa nájde niekto, kto ti bude pindať do takýchto vecí - je blbé, že to je zrovna rodina (i keď tak to vo väčšine prípadov býva), ale treba proste mať v piči
Asi dosahuje úspechy, ktoré si prajú pre vlastné dieťa a neuvedomujú si, že ti týmto nijako nepomôžu alebo čo. Neviem niektorí dospelí príbuzní sú pribrzdení a pred jedným dieťaťom hovoria o druhom a naopak. Sú proste divní, lebo to nemá žiaden dobrý zmysel len to produkuje nenávisť medzi deckami. Možnože oni sami si myslia, že to na teba bude mať inširatívny účinok a vôbec si neuvedomujú čo na teba naozaj účinkuje a preto sú ako už bolo vyššie spomenuté...sami večne súťažia a oslabujú si tak rodinu. Pouč sa a nerob to nikdy takto ako oni, keď nechceš aby sa tvoje decko z toho cítilo tak mizerne ako ty. A možno že to robia náročky, lebo sa im asi páči, keď ste sa na seba nahnevané, lebo si ani neuvedomujú, čo robia. Možno by si priali, aby si im vravela svoje úspechy častejšie. Keď sa nerada chváliš, tak to máš za to.
nedá sa im to vysvetliť, poznám také, len mňa porovnávajú vždy s niekým iným a chcú aby som pozbierala všetky vlastnosti čo si želajú bez toho aby som sa do niečoho pustila a zároveň aby som mala najlepšie výsledky ako sa dajú...s tým nič nenarobíš, proste ignoruj to najviac, čo sa dá a potom najrýchlejšou cestou páľ od toho preč. makaj na sebe tak ako chceš ty, aby si im do budúcna dokázala, ako veľmi sa zmýlili. a oni si potom neskôr možno uvedomia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Martinka hento,Martinka tamto,Martinka dokázala hento,Martinka je vynikajúca v tamtom...
Martinka zrazu ale dopadla horšie než ja. Ách,ešte stále som z toho šťastná...
len to ignorovať ale nie s úsmevom to nerobí dobre, overené
tiež ma porovnávajú s mojim turbobratrancom ktorý je hovado dvojmetrové vymakané s vysokou školou a ja furt len počúvam prečo nie som ako on
A inak- birdz cez mobil :/ know that feeling, bro
(ja ťa nepoznám, takže nič v zlom, len konštatujem)
inak som sa strasne pobavil na preklepe "brzdák"
a inak, nenechaj sa zmeniť, buď taká aká si
že si výnimočná taká aká si,
ked to nechápu rodičia,kašli na nich a ži si svoje.
Namiesto kurvovania sa dohodnite na bojovom pláne.