Odpudzujú ma hlupáci čo sa o seba nestarajú a v každej vete potrebujú použiť nejakú nadávku...Alebo ak je chlapec nemyslený a vpodstate ani nemá byť na čo...
je mi v podstate jedno ako kto vyzerá, ked je to iba môj kamarát
ale ked niečo viac...no čo ja viem...emáci, hiphoperi a podobné individuá. a samozrejme zanedbaní chlapi, ktorý sa o seba nestarajú (Dr. House je výnimka slight_smile:
Tak ja na chalanoch neznášam všetky tieto vlastnosti až na tú ´´nie veľkú krasu´´. Na kráse vôbec nezáleží, skôr na povahe Jasné, že ak sa o sebe vôbec nestarajú a sú zanedbaní, ´´voňaví´´ tak ma moc nezaujmú. Aj keď, niektorým to sekne v podstate súhlasím s lamouette
neznasam hlupych, vulgarnych chlapov ktori si myslia ze holka je LEN obal vaginy .. ale zase ani prilis tichy a hanblivy ktori sa neodvazia prihovorit babe su na nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ostatne mi az tak nevadi...
Namyslenosť je hnusná, ale aj škaredý slovník má niečo do seba
namyslenci vedú
ale ked niečo viac...no čo ja viem...emáci, hiphoperi a podobné individuá. a samozrejme zanedbaní chlapi, ktorý sa o seba nestarajú (Dr. House je výnimka slight_smile: