NO U MNA BY ZIADEN NAPOJ NEPOMOHOL JA POTREBUJEM TERMIN AK MAM DEN PRED TERMINOM TAK VYDRZIM SA UCIT RESP. ROBIT NEJAKE ZADANIE DO RANA A IST SPAT NA POL HODINKU A POTOM DO SKOLY NA SKUSKU A VOLA SA TO ASI STRES CO MI ZABRANI SPAT HOCI OBCAS SOM UZ ZASPAL NA MATIKE PRED ZAPOCTOM A TAKMER NIC SOM SA NENAUCIL:/
poriadne silne kakavko alebo vies co je dobre proti zaspatiu? Po tomto som nespala 2 dni v noci ma napadlo ze skusim vyrobit vlastnu cocacolu biak, to je ta s prichutou kavy robila som to tak ze do salky naliala cocacolu a pridala kavu a takto az kym to nemalo tu spravnu chut cize 2 litre cocacoly kde je kofein a asi 20 lyziciek kavy
na mna nic neucinkuje. mozem vypit dve silne kavy s tromi redbullmi a v pohode idem spat.
ked nechcem ist spat, lebo sa musim napr. ucit, tak proste spat nejdem a ucim sa. bez nejakych inych prostriedkov
Kávu ani za nič nemienim piť, fuj a keď sa mi chce spať, tak spať idem, ale to proste nejak vydržím, neriešim to pitím, či žraním niečoho. Ale by som povedala, že asi zaberá čaj, kofola a čokoláda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ked nechcem ist spat, lebo sa musim napr. ucit, tak proste spat nejdem a ucim sa. bez nejakych inych prostriedkov
som taka cajikova
som dost zatazenana na bylinky, nemam rada ovocne caje...
ale nekedy nepoze ni caj ale su pustim djaaku zivu muziku a je to