slovensko, zahraničie ? aké máte predstavy, plány?? síce je len január a je kvalitná zima, ja sa už nevjem dočkať leta..tento rok dúfajme že vyjde more a nejaká chata na slovensku..
uff.. netusiiim. v poslednom case som si velmi oblubila balenie zo dna na den, resp. z hodiny na hodinu ked treba . proste povie sa, ze sa ide tam a tam a ideeee sa
aale urcite do programu vtrepem nejaky festival. Pohoda je moj sen, len kamosi suchari nechu ist.. musim im prehovorit do duse
no neviem dovtedy ma moze prejst aj auto ale tak chodit sa kupat s kamoskou(dufam ze to vyjde) ptm neviem chodit von a doma dowolenku moc ee nece sa mi s rodicmi :-!
ja mam velke cestovatelske plany len nemam ziadne prachy a na brigadu asi nebude priestor
cize ako minuly rok... za malo penazi vela muziky, ale najvyssej kavality chaty, nejaky fest, kupaliska... budem riesit za pochodu a nie teraz... ja sa na vsetko vytesujem dopredu a potom z toho nic nie je
no ja plánujem už od konca novembra určite by som si chcela splniť sen a dobyť oravské územie, bude to aj po finančnej stránke viac možné ako kedykoľvek predtým, konečne!, a možno spravím aj krok v inej sfére, duchovne obohacujúcej, je na to ten správny čas, lebo príliš som sa upäla na vedecký svet a to nie je správne... možno pôjdem ako dobrovoľníčka na faru, ak sa podarí vybaviť a ešte sa mi tkvie jedna možnosť... naháňať korytnačky v prekrásnej Tajbe, plnej malých úžasných stvoreniatok zvyných rosnička zelená, prosto neprekonateľné žabie labky, iba moje moje labky
tak o tom som este neuwazowala ale asi budem chodit won s kamosmi, mozno sa podari aj nejaka dowolenka ale tak s fotrovcami sa teda moc nechce ist nikam ... a dalej newem leto je este daleko a dowtedy sa moze stat cokolwek
@16 najlepšie je, že v tom prasiatku môžeš mať celkom slušny obnos do leta, vzhladom na to, aké vysoké peňažné hodnoty sú na € minciach potom podaj hlásenie o stave
@19 jj.. asi fakt zacnem hadzat 1€ dajme tomu.. staci kazdy tyzden, vzhladom na to, ze som student, ktory ma vela volna + ked tam zapocitam co to z brigady.. hmm .. predstava leta sa mi rozjasnuje
Nejako to ešte neriešim takže ešte nemám nijaké špeciálne plány.
Uvidí sa čo prinesie budúcnosť.
Keby že už mám osemnásť tak by sa mi možnosti ihneď rozšírili.
bracha ma taha na Pohodu a chce ist pracovat niekde k moru so mnou A kamosky chcu ist stanovat niekdek moru. Takze uz len prehovorit mamicku a jede seee
nemám s kým ísť na festival a sú aj drahé a ďaleko, na chatu a stanovačku by ma nikto nepozval, pri more nemôžem ísť lebo nemám pas ani peniaze, na brigádu som príliš lenivý a samému by sa mi nikam nechcelo ísť...takže zase celé leto presedím pri PC
no tak snáď si odbijem svoju premiéru na festivale Pohoda ´09 a potom už len veľa veľa výletov... za predpokladu, že sa nejakou šťastnou náhodou neuchytím na zahraničné pracovné galeje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a plac za starou skolou
aale urcite do programu vtrepem nejaky festival. Pohoda je moj sen, len kamosi suchari nechu ist.. musim im prehovorit do duse
cize ako minuly rok... za malo penazi vela muziky, ale najvyssej kavality chaty, nejaky fest, kupaliska... budem riesit za pochodu a nie teraz... ja sa na vsetko vytesujem dopredu a potom z toho nic nie je
Uvidí sa čo prinesie budúcnosť.
Keby že už mám osemnásť tak by sa mi možnosti ihneď rozšírili.
Ja idem na 99,5 percent do Ríma...minulý rok Anglicko teraz Rím..ja mám šťastie