pracovat ale aj vela oddychovat, hrozne vela chodit na vylety hlavne po slovensku, pojdem na hrad kde byvala naozajstna princezna na 100%, jeden festival a pojdeme do amsterdamu
To závisí od toho, či spravím prijímačky...
Ak nie, tak si budem celé leto i rok nadávať, aká som sprostá.
Ak áno, tak by som chcela čítať veľa kníh, pozrieť si nejaké seriály v angličtine, popozerať si krásy Slovenska, prípadne Čiech a Poľska (teda chodiť na výlety do prírody), kúpiť si kolobežku a kolobežkovať sa. A 3 týždne budem mať dom pre seba, už teraz sa teším, ako si budem leňošiť, robiť šalátiky a slané koláčiky a budem mať pokoj od všetkých a od všetkého. :happy:
Joj, a ak ma nezoberú do školy, mama ma pošle za sesternicou do Anglicka, tak by som sa mala ísť radšej učiť...
Pojdem na tri terminy z kazdeho skuskoveho predmetu, aby som nemusela celit existencnej uzkosti z toho, ze by som celkom rada bola malinko zarobkovo cinna, a ze nic neviem robit a uz teraz by ma nikam nevzali,,aj keby som mala volno
mala som sa sťahovať...na čo som sa nesmierne tešila...ale ako to už býva..keĎ sa na niečo tešiim posere sa to.
a tak som zas odkázaná zhniť v tomto dome a priisť o posledné nervy.
nebyť šťastná
a byť bez lásky.
to je môj osud.
tak to nebude len cez leto ale stále furt furt!
budem na birdz oxidovat @tomas si rad?
planujem sa odpratat niekde mimo ceskoslovenska ale najprv predstavit priatelku rodicom a robit si z nich srandu
@thrwtchr
no samozrejme budem na birdzi zakladať nepotrebné diskusie, jesť a tešiť sa z melónu, nadávať na teplo, predstavovať si že už je sneh a budem môcť snowboardovať, chytať bronz, cvičiť, učiť sa nórčinu, čítať knihy, robiť sudoku, potápať sa v mori a rozmýšľať nad budúcnosťou.
nemám zatiaľ žiadne konkrétne plány...určite budem výletovať, tráviť nejaký ten čas aj s kamošmi a ani sa nenazdám a už tu budú zase povinnosti... a k tomu mám tento rok kratšie leto... ale dúfam, že o to krajšie bude! 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
a zvyšok leta klasika za počítačom ^_^
Ak nie, tak si budem celé leto i rok nadávať, aká som sprostá.
Ak áno, tak by som chcela čítať veľa kníh, pozrieť si nejaké seriály v angličtine, popozerať si krásy Slovenska, prípadne Čiech a Poľska (teda chodiť na výlety do prírody), kúpiť si kolobežku a kolobežkovať sa. A 3 týždne budem mať dom pre seba, už teraz sa teším, ako si budem leňošiť, robiť šalátiky a slané koláčiky a budem mať pokoj od všetkých a od všetkého. :happy:
Joj, a ak ma nezoberú do školy, mama ma pošle za sesternicou do Anglicka, tak by som sa mala ísť radšej učiť...
takže pracovať
mala som sa sťahovať...na čo som sa nesmierne tešila...ale ako to už býva..keĎ sa na niečo tešiim posere sa to.
a tak som zas odkázaná zhniť v tomto dome a priisť o posledné nervy.
nebyť šťastná
a byť bez lásky.
to je môj osud.
tak to nebude len cez leto ale stále furt furt!
planujem sa odpratat niekde mimo ceskoslovenska ale najprv predstavit priatelku rodicom a robit si z nich srandu
asi aj nejaký festival.
@bracadabr a ty čo, keď sa pýtaš?
no samozrejme budem na birdzi zakladať nepotrebné diskusie, jesť a tešiť sa z melónu, nadávať na teplo, predstavovať si že už je sneh a budem môcť snowboardovať, chytať bronz, cvičiť, učiť sa nórčinu, čítať knihy, robiť sudoku, potápať sa v mori a rozmýšľať nad budúcnosťou.
YEAH!
flákať sam lenošiť, užíva leto +brigádys.
a ešte veľmi chcem toto leto dať rande s @n0win0u !!!!
aha vlastne, vydám sa.
pojdem sa napchávať do talianska.
aj rande s nowicom by som chcela.
a budem sa ľubiť aj ĺudi ľubiť.
Roadtrip.
Práca.