pocuvam hip-hop/rap ale zasa nie som taka ze len cisto toto...vypocujem si proste kazdu dobru skladbu, aj metal moze byt fajn, takisto ako mam strasne rada stare rockove balady a sucastne skladby
momentálne prevažne punk a starý dobrý rocknroll, ale je to všeličo. len také tie rádiové odrhovačky nemám rada a nerozumiem ukričanému metalu. super, že vypletá a má osemtisíckopák, keď to je jeden veľký chaos!
Ani death ani black metal inac nie DEAD ale DEATH, niezeby ma to trapilo, ale si pisal ze ta mozeme opravit
Takze teda podzanre ku METALu u mna vedie Heavy-Power a Speed, shock rock, rock n´roll, clasicky rock.....a potom soundtracky, Hans Zimmer hlavne a klasicku hudbu Vivaldi napr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Plus kvalitný dance, tanečnicu v sebe nezapriem
Málo kto počúva iba jeden hudobný žáner..
A počúvam všetko, čo je dobré. Snáď s výnimkou reggae, generic-pop, hip-hop, rap a techna.
Zabudol si tam dať ešte klasiku. Ale to už asi dnešná mládež ani nepozná
SMRT METAL !
a vďaka že si ho tam zabudol (ach).
ináč starý rock n´roll, LA-ský hard rock, česko-slovensko-poľský punk a viking metal.
najradsej mam rock...metal...techno...dnb...disco
Trance - Progressive, Uplifting, Vocal, Tech...(napr. song v mojom profile)
House - Progressive, Electro
dnb
dubstep
rnb
ostatne...
Lopatisticky
metal je všeobecné pomenovanie, z čoho sa odvíjajú ďalšie subžánre
a teraz konkrétne
heavy napríklad
death napríklad
black napríklad
Počuješ rozdiel?
kadeco
Palec hore.
inak :
Takze teda podzanre ku METALu u mna vedie Heavy-Power a Speed, shock rock, rock n´roll, clasicky rock.....a potom soundtracky, Hans Zimmer hlavne a klasicku hudbu Vivaldi napr