Dj aparatura je dolezita obdivujem aj ludi ktory hraju na notebook no ja mam vlastnu aparaturu a muj chalan tiez...tak ja skor na tie cdcka....a tych ma moj chalan plny kufor hehe
@hajzelodkosti hh tak teda... skus napisat ze v com sa lisi Dj co hra z playerov a Dj co hra z vinylov
Lebo mne je zname, ze vinyly sa lisia od playerov asi len tym, ze maju kvalitnejsi zvuk - vlastne ten najkvalitnejsi aky moze byt... ale iny rozdiel v tom teda moc nevidim, ziadna zmena co sa tyka Dj-a teda aspon...
@hajzelodkosti CD decky a PC sú dnes úplne bežne používané zariadenia, v profesionálnej sfére nevynímajúc... iste, vinyly majú svoje čaro, ale nevidím dôvod diskriminovať digitál... ak by si si to aspoň raz skúsil, zistil by si, že hrať z notebooku či CD vôbec nie je lízanie medu... pokiaľ však máš kreativitu a skills, môžeš s nimi spraviť ešte efektnejšie mixy ako z vinylov - no ver tomu, že bez talentu a tvrdo nadobudnutých skills to nepôjde.
@littleboo tak ja nehovorim ze som dobra....ja som iba povedala ze sa to pomalicky ucim s tu aparaturu robit a poznam dve djs na slovensku a su sem tam lepsie jak dj....
@delpurr no ved ja poznam dve djky z slovenska lebo muj chalan je dj a on sa snima pozna a ma zeznamil....a mam na sebe este vela prace..ale tak zatial to len skusam..a muj chalan hovoril ze mi to ide ... zaciatky boli tazke ale teraz uz si doma hravam kazdy den a podla mna som lepsia a lepsia ale nehovorim ze najlepsia hehe aj teraz mam zaplu aparaturu...
@strikinelka nedaj sa odradit hlavne, musis pocuvat vela trackov - novych, starych, co vychadzaju etc, aby si sa orientovala a hlavne - trenuj, trenuj a este raz trenuj.
a co k tomu potrebujes? sluch, talent a chut mixovat
a navyse bud gramce alebo cdjs, mixer, cd alebo platne, nejake repra, sluchatka a ides
@hajzelodkosti kde si prisiel k tomuto tvrdeniu prosim ta?? potom polovicka spickovych djov su ciste shity podla tvojej teorie.
@marttina dakujem za povzbudenie..no ved mojemu chalanovi doplnam hudbu hlavne ja.... pretoze on ma aj inu pracu a ja som cez prazdniny mala na to cas...a tak mi nechal tyzden doma svoju aparaturu a mna to tak zacalo bavit ze mi zohnal moju...ale aj tak mam doma este aj jeho...
@delpurr popravde nemienim o tom s vami dalej diskutovat a ani nechcem. Nemam o com. Ty si mysli, ze ked zalozis CD tak vtedy si DJ, ja si to nemyslim.
@hajzelodkosti noisia, spor, ed rush, futurebound, len tak na zaciatok.
mixovanie vinylov a cdciek nie je az taky velky rozdiel, kedze stale musis vediet tracky namixovat, ak si odmyslim kauzu mistabishi ked mal cely set na jednom cedle a tvaril sa ze hra. je sice pravda, ze vinyl je vinyl, ale technologia ide dopredu, vela ludi uprednostnuje cdcka, jednak je to cenovo dostupnejsie ako vinyl, jednak je to lahsie ak mas zahranicne hrania netahas so sebou sto kilov, ma to svoje vyhody. ale tak kazdy vidi svoje pre a proti.
napriklad andy c hrava na troch gramcoch, a ten je takisto spicka. a stale uprednostnuje vinyl. je to len o chuti dotycneho. silno pochybujem ze noisia je shit alebo hociktory dalsi dj, co rad mixuje a rozhodne sa pre cdcka namiesto vinylov nie je ziadna hanba prejst z vinylov na cdcka.
@hajzelodkosti ty si sprosty ako tago, pretoze sa do toho rozumies ako hus do piva a aj ked ti to povedia viaceri, co sa do toho rozumeju aspon nejako, tak aj tak stale melies to svoje, nemam na teba slov alebo skor mam, ale som ticho...
@hajzelodkosti princip vinylov a playerov je ten isty, ide to cez ten isty mix, cez tie iste repraky, aj hudba moze byt rovnaka - cize mix je rovnaky... Ba dokonca niekedy je mixovanie cez playere aj tazsie a zlozitejsie, kedze obsahuju aj viac efektov ako gramce
@delpurr ako ja nechapem o co ti ide. Proste neuznavam ziadne drbnute CD chapes? Neuznavam DJ, ktory nezacinaju na vinyloch, neuznavam techno, house a ine srakoty lebo pre mna to hudba nie je. Ak to nechapes tvoj problem.
@hajzelodkosti ty nechapes ze to je uplne debilne premyslanie? Si sprosty ako tago, uz som to spominal? Ak nie tak som sprosty ja...
Mas v hlave len odhasene spaky z cigariet, mal by si si ju prevetrat - najlepsie skokom z Tomasovskeho vyhladu Neuznavas techno, house a ine srakoty - ty pocuvas hiphop ked sa nemylim, vsak? Davas mi udery pod pas chalan
@44@marttina krásne napísané, bravo ! btw, nevieš, čo je s mistabishim ? od tej kauzy o ňom nejako nepočuť...
@hajzelodkosti nemám v umýsle meniť tvoj názor - v princípe je mi fuk, čo si o tom myslíš, ale príde mi nepochopiteľné, že prehliadaš dosť jasné a logické argumenty na základe nejakej povery... ak by som to mal porovnať, ako by si pri autách odsudzoval naftové motory len za to, že sú naftové, pritom ťa zavezie rovnako jak benzín, a v určitých aspektoch benzíny ešte aj predčí... ale holt, komu niet rady...
@darkkizz ja neviem ked si sa uz do toho zaplietla vetami: nie, nema spaky v hlave (ani sypany strk, to naozaj??? Si si ista?) a nie, nema si prevetrat tu hlavicku, tak... som si myslel ze mas nieco na srdiecku no
@darkkizz to je mi uplne jedno a je to uplne irelevantne krasne to vystihol @ereaser v komente cislo @58 ... taakze to uz nechajme tak ak sa sam chalan nevie nejako lepsie vyjadrit, tak posle holku... Ktorej nemam co vytykat, takze tymto asi diskusia konci
@deplurr nikto ma neposlal, sama som napísala. A nenapísala som nič čo obhajuje jeho názor, napísala som iba to že nemá v hlave špaky a tomašák má ďaleko tak neviem čo riešiš. Váš spor mi je ukradnutý.
Hlavne sluch dobrý a cit pre tempo... koľko ja poznám DJ-ov, čo prechody sprasia, že opitý zdvíhajú hlavy zo stolov pri nich... Windigo v Košiciach a miestny rezident jeden nemenovaný napríklad ...
@eraser mam pocit ze mistabishi stale tvori (dal nejaky free track na net), a tusim sa da zabookovat aj na hrania, ale nie som si tym sto percentne ista. on je divna osobka a nepocula som o nom strasne dlho.
@darkkizz no prosim a obratilo sa to na mna ako som tusil vedel som ze chces tu nieco dosiahnut a aj sa ti to podarilo, no nakoniec som vymlety ja a ten tvoj hajzel je inteligentny, zdravo premyslajuci, mlady a uspesny chalan... Ja neviem, to je uz na mna asi moc...
@marttina takže tiež nič... normálne by ma až tak netrápil, ale na nie až tak dávno vydanej kompilačke Hospital Presents Drum & Bass Club Anthems sa v mixe od London Elektricity objavil jeden dosť krutý Mistabishiho remix, konkrétne >
tak reku či nejaká starotinka o ktorej som nevedel, alebo sa chalan prebudil k životu
@delpurr ano som inteligentny a uspesny a co si ty?
Ja ti z vysoka serem na tvoj nazor, ja ti hovorim svoj a tvoja chyba je, ze to nevies prijat a neustale si meles svoje. Mel si aj dalej. Ja nepotrebujem prijmat inych nazory, mam svoje. Ja ti tvoje smazacke ulety neberem, fetuj si, davaj si piercingy do papule jak najvacsia luza. Ked si myslis, ze toto co si predviedol je prejav inteligencie tak si asi prave hlboko sklamal svojich rodicov, ktorí ziju v nadeji, ze akeho maju sikovneho syna. Zbytocne ma provokujes ak ti ide o toto.
@delpurr na teba uz nemam slov, jednoducho primitiv. Robis hanbu vychodniarom. Radsej si vyber z ust tu opachu a budem ta mozno povazovat za kultivovaneho cloveka. Chamrad.
@hajzelodkosti hmm utoky teda pod pas, pan z velkej petrzalky, posrat sa z teba teraz ide cele slovensko na cele so mnou. Chamrad vravis na koho? Kto ti zautoci na tvoej ego tak sproste, az ti to musi niekto napisat?
Vyviedlo ta z miery, ze ti niekto nieco povie na to tvoju vymletost? V com som primitiv, lebo ti poviem svatu pravdu, ze si fakt mimoriadne velky idiot? A tak vraj robim hanbu celemu vychodu... Prosim ta, co to taras za nezmysly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
alebo niektorým stačí aj notebook s playlistom, no.
Lebo mne je zname, ze vinyly sa lisia od playerov asi len tym, ze maju kvalitnejsi zvuk - vlastne ten najkvalitnejsi aky moze byt... ale iny rozdiel v tom teda moc nevidim, ziadna zmena co sa tyka Dj-a teda aspon...
zeny DJky nejsu nejak specialne dobre..
@strikinelka nedaj sa odradit hlavne, musis pocuvat vela trackov - novych, starych, co vychadzaju etc, aby si sa orientovala a hlavne - trenuj, trenuj a este raz trenuj.
a co k tomu potrebujes? sluch, talent a chut mixovat
a navyse bud gramce alebo cdjs, mixer, cd alebo platne, nejake repra, sluchatka a ides
@hajzelodkosti kde si prisiel k tomuto tvrdeniu prosim ta?? potom polovicka spickovych djov su ciste shity podla tvojej teorie.
mixovanie vinylov a cdciek nie je az taky velky rozdiel, kedze stale musis vediet tracky namixovat, ak si odmyslim kauzu mistabishi ked mal cely set na jednom cedle a tvaril sa ze hra. je sice pravda, ze vinyl je vinyl, ale technologia ide dopredu, vela ludi uprednostnuje cdcka, jednak je to cenovo dostupnejsie ako vinyl, jednak je to lahsie ak mas zahranicne hrania netahas so sebou sto kilov, ma to svoje vyhody. ale tak kazdy vidi svoje pre a proti.
napriklad andy c hrava na troch gramcoch, a ten je takisto spicka. a stale uprednostnuje vinyl. je to len o chuti dotycneho. silno pochybujem ze noisia je shit alebo hociktory dalsi dj, co rad mixuje a rozhodne sa pre cdcka namiesto vinylov nie je ziadna hanba prejst z vinylov na cdcka.
...ale chalan si neda povedat
@hajzelodkosti princip vinylov a playerov je ten isty, ide to cez ten isty mix, cez tie iste repraky, aj hudba moze byt rovnaka - cize mix je rovnaky... Ba dokonca niekedy je mixovanie cez playere aj tazsie a zlozitejsie, kedze obsahuju aj viac efektov ako gramce
Mas v hlave len odhasene spaky z cigariet, mal by si si ju prevetrat - najlepsie skokom z Tomasovskeho vyhladu Neuznavas techno, house a ine srakoty - ty pocuvas hiphop ked sa nemylim, vsak? Davas mi udery pod pas chalan
@hajzelodkosti nemám v umýsle meniť tvoj názor - v princípe je mi fuk, čo si o tom myslíš, ale príde mi nepochopiteľné, že prehliadaš dosť jasné a logické argumenty na základe nejakej povery... ak by som to mal porovnať, ako by si pri autách odsudzoval naftové motory len za to, že sú naftové, pritom ťa zavezie rovnako jak benzín, a v určitých aspektoch benzíny ešte aj predčí... ale holt, komu niet rady...
No rozhodne ty ho poznáš si myslím. Presne ty najlepšie vieš čo má v hlave...
(veď on vie koho myslím... )
Dobrú noc.
tak reku či nejaká starotinka o ktorej som nevedel, alebo sa chalan prebudil k životu
Ja ti z vysoka serem na tvoj nazor, ja ti hovorim svoj a tvoja chyba je, ze to nevies prijat a neustale si meles svoje. Mel si aj dalej. Ja nepotrebujem prijmat inych nazory, mam svoje. Ja ti tvoje smazacke ulety neberem, fetuj si, davaj si piercingy do papule jak najvacsia luza. Ked si myslis, ze toto co si predviedol je prejav inteligencie tak si asi prave hlboko sklamal svojich rodicov, ktorí ziju v nadeji, ze akeho maju sikovneho syna. Zbytocne ma provokujes ak ti ide o toto.
Mimochodom - ja nefetujem, myslel som si ze fetujes ty ked si tak maximalne sprosty Tvoj nazor je cely nanic, tak ako si aj ty...
@strikinelka ved dobre vacsina s tym ale po chvili skonci, lebo neprerazia..samozrejme,mozes byt vynimka,ked sa budes snazit
Vyviedlo ta z miery, ze ti niekto nieco povie na to tvoju vymletost? V com som primitiv, lebo ti poviem svatu pravdu, ze si fakt mimoriadne velky idiot? A tak vraj robim hanbu celemu vychodu... Prosim ta, co to taras za nezmysly...
Aj tak kopec dobrých DJ je neznámych.
@transplantovana