čo podľa Vás robíte inak ako ostatní(čo sa týka jedla)
Napríklad.. Strapáčiky s kapustou si nesolíte,ale cukrite...paštétu si natierate s kečupom a pod. Chápeme sa??? Alebo napríklad.. Nemám rada paradajky,ani kečup, ale paradjkovú polievku zjem
napriklad cely moj jedalnicek je iny niekto tazko pochopi ako sa da z takej stravy vyzit, ale mne to pride uplne normalne .. ja si zase neviem predstavit jest inak
zeleninový šalát s cukrom, držím inak príbor, k melónu jem mozarellu, cukrím každú polievku, na obed mávam kečup , nejem, ked je pri mne niekto cudzí, ked mám zjesť vidličkou veľký kúsok a niekto na mňa pozerá, tak ho nechám tak. Zásadne jem iba veci, čo sa dajú jesť malou lyžičkou z malej misky (na kompót). a tisíce dalších
neviem..no napríklad kukuricu okrem soli potriem aj kockou masla..alebo do polievky namáčam chlieb..z melóna a hrozna nejedávam jadierka (aj keď čo sa týka hrozna tak to je asi pre iných nechutné ) xD ..neviem či to robíte aj vy ale niekomu sa to zdalo čudné
páni moji..niektoré veci sú fakt, že wau ja napríklad na chleba si dávam len priesvitnú vrstvu masla...z vajíčka nezjem žltko...nechutí mi pizza, ale milujem ten chrumkavý okraj na nej vidličku držím v pravej..nožik v ľavej
ja sa nestravujem ako normalny človek vobec no napriek tomu nemam asi nejake špecialne zvyky....krupicu začinam jesť od kraja taniera a ,,točím to dookola,, ...paštetovy chlieb som jedla zasadne s kyslou uhorkou, chleba vo vajci s horčicou nemam problem zjesť cibulu tak že si z nej uhryzam....a strašne vela solim...
držím opačne príbor aj keď som praváčka, a nerada jem v prítomnosti neznámych ľudí, keď som prišla na strednú vždy som sa musela zašiť niekde kde je minimum ľudí
Nepapám ani bravčové ani hovädzie, žiadne mäso z ciavcov, iba ryby a občas hydinu, zriedkakedy kačicu, nepijem kávu, nefajčím, nejem vobec sladkosti, nepijem minerálky, ani sladké vody na sposob Sprite, Fanta, Coca Cola, žiadne džúsy, iba vodu čaj a občas sirupovú vodu, tak isto si myslím ako niekto hore že meloń by mal mať jadierka a jesť polievkovou lyžicou niečo iné okrem polievky je divné
A keď už som donútená jesť niečo ako mäso s ryžou, zemiakmi vždy zjem najprv buď zemiaky a potom ostatné alebo opačne, naraz skoro nikdy, potom jem takú haluz ako uvarená ryža s pokrájanou paradajkou alebo zemiaky s pokrájanou paradajkou
rezeň, vyprážaný syr a pod. si vždy najprv nakrájam na kocky a potom už jem len vydličkou (aby som stále nemusel držať aj nôž). všetko docukrujem. moja mama odjakživa varí presladenú rajčinovú polievku a môj tato mi dáva do čaju cca 4 lyžičky cukru. neznášam slané a horké a kyslé veci, napr. väčšinu syrov, tonik, kofolu, pivo, džús... na raňajky jem rôzne divné kombinácie cereálii s nutelou a pudingom/jogurtom lebo chcleba sa mi ráno nechce krájať neznášam kakao ani keď si tam dám milión lyžičiek kakaa lebo mlieko stále preráža
ked jem hoci aky jogurt tak tam prisipem kopec granka aby to malo lepšiu chut alebo rada zamiesam veci dokopi ak sa daju a vyzera to ako grcka ale je to fajne abo ked je dobra tlačenka tak si ju dam s kopu nakrajanej cibulky + vela octu do čerta a teraz mam nato chut
hranolky s majonezou, na tom sa v amerike furt smiali a stale mi to pripominaju ja som sa im zas smial, ze jedli hranolky z fastfoodu tak, ze si ich namacali do vanilkovej zmrzliny(nie je to az take zle ako to znie )
moja kamarátka keď má mäso s ryžou a nejakú zeleninovú oblohu tak najskôr zje mäso, potom úplne jeden druh zeleniny, ďalšiu zeleninu celú atď, a nakoniec ryžu alebo zemiaky
ked si robím kakao najprv si zohrejem mlieko potom ho precedím do dalšieho pohára si dám granko a tam si vlejem to precedené mlieko a nakoniec to ešte raz precedím a potom ho rýchlo pijem a miešam aby sa mi nerobila koža na mlieku
a nerada jem s ľudmi najlepšie si jedlo vychutnám sama
skoro vždy ked varím tak nejdem svoje jedlo akosi ma vždy prejde chuť nie že by bolo zlé ani neviem ale málo krát jem svoje jedlo
no tak ked idem napriklad jest uhorku tojejdno ci tu normlanu ci zavaranu tak ten prvý koniec si odhryznem ale to posledné nezjem a vyhodim to takisto aj na rožku to robim ...mm a este ..kedsi davam ten plesnivy syr na rozky tak aj tak ked idem jest si tie syry zjem ako posledne a samé
ked mam gulas musim tam mačat chlieb D
neviem zjedla bysom žltok z vajca a mam rada tu vodu z uhoriek zavaranych nojaneviem som asi divná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
pchám všade kvanta cesnaku
maslom iba zaplňujem dierky v chlebe (nie je tam súvislá vrstva)
Ale čo robím inak ako všetci to je šnúrovanie topánok Môj diabolský spôsob
Melón bez jadierok nechcem.
Hnusí sa mi väčšina mäsových výrobkov, ale najväčšie svinstvá - paštétu a jaternice zjem ochotne.
A banán s horčicou je mega ^^
Ak mám obložený chlebík, tak najprv zjem oblohu, až potom samotný chlieb.
A nič iné mi momentálne nenapadne. Nemám žiadne špeci zvyky.
A keď už som donútená jesť niečo ako mäso s ryžou, zemiakmi vždy zjem najprv buď zemiaky a potom ostatné alebo opačne, naraz skoro nikdy, potom jem takú haluz ako uvarená ryža s pokrájanou paradajkou alebo zemiaky s pokrájanou paradajkou
a nerada jem s ľudmi najlepšie si jedlo vychutnám sama
skoro vždy ked varím tak nejdem svoje jedlo akosi ma vždy prejde chuť nie že by bolo zlé ani neviem ale málo krát jem svoje jedlo
pizzu a veci, ktoré majú od kraja kôrku jem iba od kraja, aby som mala najlepšie nakoniec
a vždy zjem najprv prílohu a potom samotné mäso
a jedávam rožok s kečupom, ale to mi nepríde také divné
ked mam gulas musim tam mačat chlieb D
neviem zjedla bysom žltok z vajca a mam rada tu vodu z uhoriek zavaranych nojaneviem som asi divná
uhorky jem rukami a nie príborom,
keď jem kurča tak jem rukami aj zemiaky a prílohu
jogurt pijem a nie jem