Mam toho velmi vela - stehná,prsia,boky,zadok ... vyzerám ako vrásčita starenka ... co na to zabera .. prosím poradte .. trápi to aj niektorých z vás ?
presne, presne, nič... počkať kým vyblednú, krémovať, aby sa nejak netvorili ďalšie, alebo nešírili aspoň nie tak rýchlo.... prípadne ešte laser, ale to asi len na také menšie
Všetko sa dá len treba chcieť... nenechaj sa odradiť... sú na to krémy, kúpiš ich v lekárni, najlepšie sú také, čo obsahujú vitamín E, treba to pravidelne masirovať, tiež pomáha striedanie teplej a studenej vody... nevravím, že to bude mať nejaký brutálny účinok, ale minimálne ti to zmenší viditeľnosť... v lete sa opal a nebude to viditelne vôbec ...
@xinax ja som ho používala pred pár rokmi, keď som prudko narástla...( a tiež mi pomohol... ale som rada, že je viac pozitívnych ohlasov, ako len ten môj
@nathalicatko u nás ho používala najprv len mama no potom sa mne spravili také malé na bokoch keď som prechádzala do puberty a menila sa mi postava tak som to skúsila .... aj kamoška si ho pochvalovala
tiež to mám, na bokoch stehien a trochu už aj na riti, ide ma poraziť z toho.. ale môžem odporučiť lacnú a zaručenú vec aby sa to trochu stiahlo - pri sprchovaní striedať studený a horúci prúd vody... je to celkom príjemné
@herecka29 mne pomohol jeden krem s avonu ale už ho nepouživam,nemože 100% to asi nič ale určite pomože skus pozriet avon katalog nwm už jak sa vola ten krem presne
zlé je, že strie ti už nezmiznú, môžu sa len zmierniť, ja osobne mám na kolenách aj na riti. A čo sa týka toho opaľovania... no neviem... ja keď som si opálila trohcu nohy tak strie ostali trošku svetlejšie, takže neviem či to pomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
len cakat kym vyblednu
mam ich a netrapia ma
každá baba má s nimi skúsenosti a nikdy nie sú príjemné....
môže byť chudá , potom prebiehaju u nej hormonálne zmeny, môže to byť aj z dôvodu puberty, ale aj tehotenstva ........filip