Taaaaaaak veľmi sa chcem učiť a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak veľmi sa neviem Mám sa pripravovať na prijímačky, ktoré mám o mesiac a keď si otvorím knihu tak začnem myslieť na úplne trápne hlúposti..a pritom som sama na chate napríklad..neviete porad
daj si sefa normalne nejakeho a ze ked to nespravis nedostanes peniaze alebo nejaky iny punishment ..alebo si predstav ze skoncis ako nejaka krava niekde a kazdy ta bude len dojit ... uc sa uc
Určite vynechaj net. Ani 10 min denne nevenuj čas internetu, myslím najma sociálne siete. A skús GUARANU! Ja neberem nič ešte, ale minuly rom mi pomohla viac ako ginko.
A ako aj iní hovorili, ked niečo skutočne chceš, tak sa zaprieš a budeš sa učiť. Castejšie pauzy = viac sústredenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak nie, tak nie
A ako aj iní hovorili, ked niečo skutočne chceš, tak sa zaprieš a budeš sa učiť. Castejšie pauzy = viac sústredenia.