aukam nad tym jak ma boli zub a chladim si ho ladom a inak sa nervujem nad dalsimi hnusnymi velkymi antibiotikami a nad tym ze budem zas jest antikoncepciu zbytocne lebo ATB jej nicia ucinok (ach)
@nikol545 za 5 hodín učenia sa ho, som ho začal nenávidieť ... zajtra všetok ten bordel vysypem učiteľke na katedru a hneď po tejto akcii všetko z hlavy vyhodím... keď sa to nestratí už cez noc...
@filipkoo tak ti držím palce potom a to realizmus je ešte ľahký vlastne celá próza je super oproti poézii lebo naučiť sa nejaký obsah, to nič nie je ale pochopiť tie zbierky, to už je niečo
@nikol545 učím sa len to minimum, čo je nutné a keď je toho trochu viac, tak chýbam, keď už chýbať nemôžem, tak papieriky, ktoré absolútne neviem používať - tento rok z troch pokusov ich dvakrát učiteľka našla a tretí pokus síce neodhalila, ale ťahák bol zle napísaný, takže som mal i tak 3 to je dôvod, prečo zajtra odpovedám z celého realizmu - som rád, že mi vôbec dala možnosť opraviť neopraviteľnú známku
Som elektrotechnik, keby som tých autorov a diela mohol vypočítať, všetko by bolo tip top...
@filipkoo ako si to mohol zle napísať na papierik? tak to už je góól a, čudujem sa, že ti to učiteľka nechá prejsť ja ako budúca učiteľka slovenčiny (ak ma pijmú ) ti poviem, že moji žiaci to budú ovládať od predu do zadu viem, som krutá ale na strednej sme tiež mali takú učiteľku, ktorá ťa nepustila do ďalšieho ročníka, kým si nenapísal všetky jej písomky/ diktáty/ školské. Čiže viem, odkiaľ to mám Okrem toho sme mali švihnutú riaditeľku, takže ak si z nejakého predmetu vynechal viac ako cca 5 hodín za polrok (odborné 1- 2 hodiny), tak si písal komisionálky. Skrátka, nehrali sa s nami
@nikol545 ako papierik som mal od niekoho kto tú písomku predtým odfotil a vypracoval (test a,b,c), ale vypracoval otázky zle a ja som tomu ťaháku veril ani som dnes neodpovedal, lebo opravovala úvahy (moje obľúbené), z ktorej som mal 1, čo ju vlastne presviedča, že mám záujem napraviť svoje chyby takže pondelok, už by ma aj naštvalo, keby ma neskúšala, keď som už obetoval toľko času kvôli tomu.
@nikol545 šak toho sa bojím, že pravdepodobne odznova začnem
Ja som otázky nevidel, ja som mal len odpovede. A dať ich skontrolovať, či sú v správnom poradí by koho napadlo predpoklad bol, že zdroj ťahákov bol pre celú triedu len jeden... a na to som doplatil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
nad tym, co by som mala zacat robit
bojovala som s matikou a lakujem si nechty teraz
Peckujem si novú H16 ^_^ :3 a Kaliho a mojich miláčikov
a ako @filipkoo učím sa realizmus plus iných mrte jebnutých vecí
Som elektrotechnik, keby som tých autorov a diela mohol vypočítať, všetko by bolo tip top...
- mal si tie otázky dať niekomu skontrolovať
Ja som otázky nevidel, ja som mal len odpovede. A dať ich skontrolovať, či sú v správnom poradí by koho napadlo predpoklad bol, že zdroj ťahákov bol pre celú triedu len jeden... a na to som doplatil