Neviem ci poznáte niekoho, alebo mate vlastne skusenosti z vydanim knihy. Takže ak ano, bola by som rada, keby ste mi pomohli napr.koľko by to stálo. Ďakujem.
Nič v zlom, ale najprv sa veľmi kriticky zamysli nad tým, či by to stálo za to vydať (hoci aj na vlastné náklady, inak to veľmi reálne nevidím) a či si si istá, že by si sa za to už len o pár rokov nehanbila.
(vravím za seba, v podobnom veku som si myslela, aké úžasné veci píšem a už o rok-dva som sa z toho chytala za hlavu
videl som taký článok ale je toho tak veľa že keď nemáš nejakého sponzora alebo čo tak sa na to vykašli alebo skús mamtalent.sk.- i keď ja som nedostal ani názor ale tak musíš ju dať do súťaže!! - @purenarcissim presne! musíš ju dať do súťaže čo pošleš úryvok alebo celú knihu, úplne som na to zabudol.
Posielaj do časopisov, do súťaží, píš veľa a ukazuj to schopným (učiteľom a iným zainteresovaným) inak súhlasím s @mielikki ohľadom tej zátvorky tiež som písala a zdalo sa mi to super a teraz.. pomlčme ale písaním sa zlepšuješ, čítaj iné práce, tu na birdzi sú inak veľmi talentovaní ľudia čo o toto ide Na vlastné náklady je to veľmi drahé, ale po rokoch zlepšovania by sa sponzor našiel, ak by si bola trpezlivá a neprestala Držím palce, som na tom stejne
užitočný, ale demotivujúci. odporúčam vyššie spomínané rady - vlastný blog, súťaže, školský/literárny časopis, mamtalent.sk a podobné projekty, kde získaš skúsenosti a nejakú kritiku. nevydať knihu teraz nie je katastrofa. a tiež sa pridávam k tým, ktorý sa sami za seba s odstupom času hanbia
@sugy1 toto som včera našla a spomenula som si na neho:
a inak, viem, že vzhľadom na moju poslednú trápnu chybu je smiešne, že to vyťahujem, ale nezabudni do pomyselných výdajov zarátať cenu za gramatickú korektúru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nič v zlom, ale najprv sa veľmi kriticky zamysli nad tým, či by to stálo za to vydať (hoci aj na vlastné náklady, inak to veľmi reálne nevidím) a či si si istá, že by si sa za to už len o pár rokov nehanbila.
(vravím za seba, v podobnom veku som si myslela, aké úžasné veci píšem a už o rok-dva som sa z toho chytala za hlavu
inak by som ti radil to čo @3 ..
» www.enigma.sk/chcem-vydat-kni...
užitočný, ale demotivujúci. odporúčam vyššie spomínané rady - vlastný blog, súťaže, školský/literárny časopis, mamtalent.sk a podobné projekty, kde získaš skúsenosti a nejakú kritiku. nevydať knihu teraz nie je katastrofa. a tiež sa pridávam k tým, ktorý sa sami za seba s odstupom času hanbia
@sugy1 toto som včera našla a spomenula som si na neho:
2. mať príbeh, ktorý neomrzí po dvoch stranách
3. prestať si myslieť v štrnástich, že si napísala svetový bestseller