Co potrebujes k tomu, aby si bol spokojny/a ? Co keby si v zivote nemal/a, by si rozdychaval tazko adlho si zvykal/a ? Co naozaj vyslovene potrebujes a nevedel/a by si bez toho zit ?
bohuzial, velka cast nasej slobody sa od nich odvija
ked si decentne zabezpeceny, potom sa mozes venovat veciam, ktore rozvijaju mysel, ale ked umieras od hladu v chatrci na slovensku (alebo v syrii), tak asi tazko
pokoj.
pokoj od hádok a toho,že mi ľudia hovoria čo mám robiť alebo mi vyčítajú veci, povinnosti,etc na to nemam nervy
fakt po ničom na svete netuzim tak velmi ako to, aby som nemala stres zakazdym ked mi niekto z domu volá alebo sa chystam domov,lebo to su len vycitky
takze bez coho si neviem predstavit svoj zivot? bez toho,ze pridem domov zo školy/roboty a by ma tam necakala moja milovana osoba. to je proste TOP
Bohato by postacilo, kebyze moj srdecny sval obchadzaju citove (seba)vylomeniny, ktore su prijemne asi tak ako ked vas poslu do kuta za trest klacat na lego.
Vegan junk food, možnosť sociálnej izolácie, možnosť rozvíjania intelektu v situácii "Tu a Teraz" - nezávisiaceho na inštitúciách či hierarchických štruktúrach, naplnenie sexuálnych a iných biologických potrieb, slobodu/voľnosť, vnútorný pokoj (ticho mysle a vyrovnanosť), a to sa už pomaly dostávam k faktorom, ktoré síce sú najpravdivejšie, ale nie sú nejak zvlášť kuriózne ani humorné, takže adios Idem si splniť ten prvý faktor
Zdravie, lásku a také tie základné veci k prežitiu, mať čo jesť, kde spať a tak...
Jasné že som navyknutý aj na bonusové veci ako internet a podobne, ale myslím si že by som si vedel odvyknúť pri správnych podmienkach od toho (keby už konečne bývam s niekym, koho fakt milujem, pretože v podstate chodím na net primárne na komunikáciu s takouto osobou, okrem iného z nudy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
bohuzial, velka cast nasej slobody sa od nich odvija
ked si decentne zabezpeceny, potom sa mozes venovat veciam, ktore rozvijaju mysel, ale ked umieras od hladu v chatrci na slovensku (alebo v syrii), tak asi tazko
pokoj od hádok a toho,že mi ľudia hovoria čo mám robiť alebo mi vyčítajú veci, povinnosti,etc na to nemam nervy
fakt po ničom na svete netuzim tak velmi ako to, aby som nemala stres zakazdym ked mi niekto z domu volá alebo sa chystam domov,lebo to su len vycitky
takze bez coho si neviem predstavit svoj zivot? bez toho,ze pridem domov zo školy/roboty a by ma tam necakala moja milovana osoba. to je proste TOP
a dost bolo uz!
a peniaze
A JEDLO!!!
Mne stačí pokoj.
V podstate potrebujem len moju ctenú rodinu vrátane priateľa a peniaze
Jasné že som navyknutý aj na bonusové veci ako internet a podobne, ale myslím si že by som si vedel odvyknúť pri správnych podmienkach od toho (keby už konečne bývam s niekym, koho fakt milujem, pretože v podstate chodím na net primárne na komunikáciu s takouto osobou, okrem iného z nudy)