Romantika....snazim sa nieco si predstavit ale nic ma nenapadne Pre mna je maximalne romanticke ak spravi chlap nieco, co by inak nerobil, to mi pride maximalne romanticke od neho ...chapes premoze sa pre LeuEllu yeaaahh
Tak to mam uz za sebou, ano je to mile ak to nerobieval a spravi to. Ale este lepsie bude ak si na to rychlo zvykne...pre jeho dobro, aby neostaval hladny DDDDDDDDDD
joj veľa je toho a všetko s jedným ja možno považujem za romantické aj to čo by možno iní nepovažovali ja neviem čo sa mi vybavuje na posledy tak to bolo to že sme čakali pod dáždnikom na autobus pre mňa a pozerali na seba a keď som už do neho nastúpila a ešte sa na seba pozreli a niečo sme si povedali ..no mne sa toto zdalo romantické :p alebo že mi nechal kinder vajíčko v kabelke a som ho našla vo vlaku cestou domov..no čo sa tu ja budem chváliť :p
ale predvčerom bolo krásne, ako mi jeden jazzman, ktorý už odmieta hrať na klavíri, sám od seba zahral na našom mierne rozladenom klavíri v galérii slovenskú hymnu vo veľmi krásnej poetickej úprave. tváril sa pri tom ako bernard black, v tej opitosti mu sem tam skočil prst na vedľajší kláves, ale aj tak to bolo naprosto dokonalé.
Podľa mňa nie sú až tak romantické také veci ako keď ti niekto prinesie sto ruží a podobné srandy.. ale keď ten druhý urobí pre teba niečo, čo by za normálnych okolností asi nespravil, môže to byť aj nejaká maličkosť, len to že sa prekoná a tak, že proste vidíš, že mu na tebe záleží.. keď vieš čo myslím to vždy tak pohladí dušičku
neskutocne vela romantickych chvil mam odzitych.. hiezdy,pusa v dazdi, dlhe bludenie lesom a následa rieka a mnoho ineho.. milujem romantiku pod hviezdami a v dazdi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tak to mam uz za sebou, ano je to mile ak to nerobieval a spravi to. Ale este lepsie bude ak si na to rychlo zvykne...pre jeho dobro, aby neostaval hladny DDDDDDDDDD
ale predvčerom bolo krásne, ako mi jeden jazzman, ktorý už odmieta hrať na klavíri, sám od seba zahral na našom mierne rozladenom klavíri v galérii slovenskú hymnu vo veľmi krásnej poetickej úprave. tváril sa pri tom ako bernard black, v tej opitosti mu sem tam skočil prst na vedľajší kláves, ale aj tak to bolo naprosto dokonalé.
Hocičo pod hviezdami a mesiacom ^^
Alebo dáážď